TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Egy hibbant nő berontott Urijah Faberhez, és összefosta a fürdőt (videó)

2015.10.13. 15:23 td_interim

faberszar.jpg 

Eskü, nem mi találtuk ki.

Gracie Barra Hungary boss and BJJ black belt Max Carvalho rockin' the TDMG Snapback. #tdmg #totaldamage #apparel #bjj #bjjlifestyle #graciebarra #hungary #snapback #hangloose #tdmgstore

Posted by TDMG on Monday, October 12, 2015

Csak nem akar megállni az MMA-t maga alá gyűrni igyekvő szarlavina: Chris Weidman randis-kakis története, a Vitor Belfort-meccs majdnem-balesete és a múlt heti döbbenet után mára is jutott a jóból. Egy – feltehetőleg – részeg nő berontott Urijah Faber házába, bezárkózott a fürdőbe, aztán összeszarta-hányta a helyiséget. Ez szörnyű, az viszont csodálatos, hogy a Kaliforniai Kölyök vérbeli riporterként élőben közvetítette a történéseket Snapchaten. A videofüzér: 

Szóval az ismeretlen nő kopogott, Faber ajtót nyitott, a nő egy szó nélkül a fürdőszoba felé vette az irányt, ahonnan a bezárkózás után annyira nem akart kijönni, hogy Urijahnak végül ki kellett hívnia a rendőrséget. A zsekák valahogy feltörték az ajtót, megtalálták a nőt, aki a kövön hasalva pihent, és végül kiügyeskedték a förtelmesre piszkított szobából a betolakodót. Igazi hétköznapi hősök ezek a zsaruk – de Faber is, aki mindezek után felpucolta az incidens maradványait. Persze mi mást tehetett volna? Az MMA-szarmozdony zakatol tovább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1007965088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása