TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem hagyhatod ki ezt az őrült hentelést (videó)

2015.10.12. 17:03 td_interim

tuflat2.jpg 

Hetvenhárom másodperc háború.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg 

Az embernek meghalni nincs ideje, nem hogy az Ultimate Fightert követni - pláne az ilyen-olyan kisöccseit. Néha ráébredek, hogy ez baj - például a TUF: Latin America 2 legutóbbi részénél. Amit egyébként szintén nem láttam, de úgy érzem, az alábbi részletet úgysem tudná überelni semmi.

Ez itt egy csipetnyi a múlt heti epizódból, ahol az Efrain Escudero csapatába tartozó Marco Polo Reyes feszült neki a Kelvin Gastelum-csapattag Christian Sotónak egy könnyűsúlyú meccsen. Ahol egészen őrületes, nehézsúlyú pofonok záporoztak - és ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy védekezésül mindketten az "arccal blokkolom az ütéseket"-taktikát választották, akkor már felrémlik egy ŐRÜLETES bunyó képe. És még akkor sem járunk közel a valósághoz. Kattints a playre, aztán sikongass: 

A vérfürdőt a pirosgatyás Reyes nyerte meg, miután nagy nehezen leküldte a földre Sotót, és ott még pumpálta egy picit, míg Herb Dean bíró úgy döntött, eleget látott. Azt hiszem, a mai napra mi is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967962368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása