TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egyhamar nem szabadulunk meg Kimbo Slicetól

2015.10.12. 19:31 td_interim

kimbo6.jpg 

Még legalább hatszor bunyózna Miami leghírhedtebb fenegyereke.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg 

Kevin Ferguson, ismertebb nevén Kimbo Slice, az utcai harcosból lett internetes videósztár, internetes videósztárból lett MMA-jelenség idén, ötéves kihagyás és hétmeccses kamuboksz-karrier után tért vissza a sporthoz. Amikor a júniusi Bellator 138 fő attrakciójaként, az utóbbi idők legnagyobb cirkuszmeccsén kiütötte Ken Shamrockot, 2.4 millióan kapcsoltak a gálát közvetítő Spike TV-re. Ez – mondani sem kell – rekord a szervezet történetében, Slice pedig nagyon is tisztában van azzal, hogy neki volt köszönhető a mérföldkő – és a folytatásban is hasonló számokat ígér.

Állat volt az a szar. Csomó rajongóm van, akik imádják, ha bunyózom. Ezt nem lehet megváltoztatni, nem lehet megállítani. Leültetem az embereket a képernyő elé. Azok a számok nem mennek sehova. Bunyózni megyek, és mindenki tudja, hogy ha Kimbo Slice megy bunyózni – mindegy, ki a faszom az ellenfél – az bizony bunyó lesz. Valaki kurvára ki lesz ütve. Valami úgyis történni fog azon a bunyón, a Kimbo a kit-érdekel-ki elleni meccsen. Ez velem marad, amíg csak élek.

Hogy a nagy csinnadrattával felvezetett – de valójában egy röhejes roncsderbire emlékeztető – visszatérés után valóban maradnak-e a nagy számok, azt Kimbo legkésőbb jövő februárban tesztelné. Ekkor szeretne újra ketrecbe lépni – ellenfél még nincs, de azt rebesgetik, Ferguson megkapja a novemberi, Bellator 145-ös James Thompson vs. Bobby Lashley győztesét. Kimbo ezzel még nem lenne megelégedve, hosszútávra tervez – összesen még hatszor bunyózna, ha ugyan nem még többször, feltéve, ha bírja még az egészsége. Slice a maga 41 évével már UFC nehézsúlyú mércével mérve sem mai csirke, és ezzel tisztában is van.

Lassan az ember megöregszik, és én okosan akarom csinálni azt, amit csinálok. Úgy akarom elhagyni a sportot, hogy még tudok járni, kergetőzni a gyerekeimmel meg az unokáimmal. Hogy még fel tudok menni a lépcsőn – egészségesen akarom elhagyni a sportot. Nem úgy akarok lelépni, hogy össze vagyok törve, dagadtra vagyok verve, szét vagyok baszva. Úgy akarok lelépni, hogy azért még tudjak manőverezni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587962652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása