TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Több mint negyven öltéssel varrták össze Gustafsson arcát a hétvégi daráló után

2015.10.09. 15:23 td_interim

gusface.jpg 

Ez is új rekord?

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg 

Alexander Gustafsson élete harcát adta Daniel Cormiernek a UFC 192 főmeccsén, és bár hajszállal ezúttal is lemaradt a félnehézsúlyú bajnoki címről, teljesítményével ismét kivívta mindenki csodálatát. Bunyója mellett többek között azzal is, hogy az utolsó menetre már úgy állt ki, mintha áttolta volna az arcát egy húsdarálón.

Gus arcát apró vágások egész sora borította: felrepedt az orra, szája szélére pedig egy Robbie Lawler-féle árok költözött – sérülései úgy véreztek, mintha fizettek volna érte. Gustafsson a svéd Expressennek adta első interjúját a vereség óta, ahol egy hiedelmet rögtön meg is cáfolt: azt mondja, a helyzet rosszabbul nézett ki, mint amilyen valójában volt. Azért az arcán elhasznált cérnamennyiség még így is áll-leejtős kategória.

Hány öltés volt?

 

Több mint negyven, hehe.

 

Ez valami új rekord?

 

Igen, annak kell lennie.

 

Eltört az orrod?

 

Nem, a fene egye, olyan kicsi az orrom, hogy mindig megússza.

Ezek szerint az ötödik menet végére felvitt Rory MacDonald-smink valóban csak smink volt.

Gustafsson néhány nappal az újabb – zsinórban második – vereség után a következőt posztolta Facebookjára:

gusfb.jpg 

Sohasem veszítek. Vagy nyerek, vagy tanulok belőle.

Mint ismert, a svéd Anthony Johnson elleni brutális, első menetes TKO-veresége után majdnem visszavonult. Erről most szó sincs, a fenti kép mellett az interjú további részében is arról beszél, hogy bár csalódott, már azon jár az esze, hogy mit lehetne kijavítani a bunyóján. És ennek – Jon Jones anyukáját leszámítva – alighanem mindenki örül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397952572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása