TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger ’Buki’ Iván bemért, háborúba készül

2015.10.09. 18:47 td_axl

buki_m1_2.jpg

Elérkezik lassan a hétvége, Buchinger „Buki’ Iván pedig megvédheti pehelysúlyú M-1 Global bajnoki címét Mansour “Tarzan” Barnaoui ellen. Kemény meló lesz.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Buki tavaly ősszel megszerzett címét igazából most védi először, ugyanis a Ragimov elleni visszavágó Tural sérülése miatt elmaradt tavasszal, a beugró srác meg nem kapta meg a címszerzés lehetőségét Buki ellen. Szeptemberben érkezett volna az újabb felvonás Ivánnak, de gálaszervezési gondok miatt az M-1 októberre tolta a bunyót. Pedig Iván már megkezdte a fogyasztást és a felkészülést a nyáron, a bősi kemény edzések után Frankfurtban is meglátogattuk őt az MMA Spiritben, de egy elnyújtott felkészülés következett így a bősi harcosnak.

Ettől függetlenül egy energikus Buki érkezett Szocsiba a héten, ahol is az M-1 Challenge 62 főmeccsén védheti majd pehelysúlyú címét Barnaoui ellen. Barnaoui könnyűsúlyból érkezik, ez lesz az első meccse pehelysúlyban, ami azért kérdéseket vet fel. Egyrészt itt az alsóbb súlycsoportokban már mocskos nehéz a fogyás, Barnaoui meg elég nagydarab, a kardiójában meg kiütközik majd, mennyire szenvedte meg az előző napokat. Ami azt illeti, Buki ebben bízhat nagyon, ugyanis barátunk álmos első menetek után szokott igazán csak felpörögni, Barnaoui meg elfogyni, eddig két vereségét pontozással szenvedte el. Viszont a győzelmeit pedig az első menetekben húzta be többnyire, vagyis nagyon hajt és nyom az elején, amit Buki nem szeret, vagyis pro-kontra érvek vannak mindkét srác mellett. Az viszont látszik, hogy az M-1 Global eddigi orosz ellenfél felhozatala után Barnaoui legitim kihívó a M-1 Challenge és BAMMA könnyűsúlyú bajnokként, pokoli meccs vár Bukira. Nem mellesleg ez a párosítás véleményem szerint európai szinten igazi unikom szupermeccs, ami lényegesen nagyobb médiafigyelmet élvezhetne a nemzetközi sajtóban.

Buki és Barnaoui a hegyekben
Mansour Barnaoui and Ivan Buchinger - backstage before M-1 Challenge 62

Mansour Barnaoui and Ivan Buchinger - backstage before #M1Challenge62Subscribe to www.M1Global.TV to watch the whole event online on #October10th!#MMA #Fighting #M1Global #Russia #Sochi #FormulaOne #Fight

Posted by M-1 Global on Friday, October 9, 2015

 

Bukit látszólag azonban semmi sem nyomasztja, ugyanis energikus és vidám sorokat küldött nekünk Szocsi hegyei közül. Alább olvashatjátok ezeket:

Sziasztok!

Minden nagyon király! Kedden repültünk Moszkvába, ott voltunk egész nap, interjúkat adtunk, várost néztünk, hogy aztán tovább repüljünk Szocsiba. Gyorsan átvittek minket a szállodába, így tudtunk pihenni, ráadásul másnak egész nap szabad volt, tudtunk edzeni még és a fogyásra koncentrálni. Csütörtökön kivittek minket a hegyekbe, fotózás és az ilyenkor szokásos M-1 programok voltak a média számára. Pénteken, azaz ma volt a mérlegelés, az időzítés nagyon jól jött ki, sok időm marad a visszatöltésre.

-

Barnaoui késve érkezett a mérlegelésre, várni kellett rá, aminek nem nagyon örültem, szerintem ez nem profi hozzáállás, de végül ő is bemért sikeresen. Most kiváltképp jól ment a fogyasztás, szigorú diétán voltam az elmúlt hetekben, a kilók csak úgy mentek le maguktól. Most pihenünk, várjuk a háborút. Felkészülten, motiváltan! Köszönöm, hogy velem vagytok!

Mi az hogy! Naná, hogy veled vagyunk tesó! Kemény buli lesz, de a szíved most is vinni fog előre! WAAR Buki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477952996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása