TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A név: Rizin Fighting Federation. Fedor ellenfele: továbbra is titok

2015.10.08. 16:11 td_interim

fedor_rizin.jpg 

Bemutatkozott a Pride-utód japán MMA szervezet.

Hónap végén érkezik az OnTheGround második pro jiu-jitsu lifestyle bulija. Ott leszel? Aztán egyenruhád van-e már?...

Posted by TDMG on Wednesday, October 7, 2015

Megtartotta új MMA szervezetének indító sajtótájékoztatóját Tokióban Nobuyuki Sakakibara. A Pride volt főnöke mellett az eseményen ott volt Fedor Emelianenko és a Bellator igazgató Scott Coker is. A rendezvényen bejelentették, hogy Sakakibara új promóciója a Rizin Fighting Federation nevet viseli majd, Fedor ellenfeléről azonban, annak ellenére, hogy mostanra ígérték a hivatalos bejelentést, egy szó sem esett. Nem erősítették meg, de nem is cáfolták a Singh Jaideepről szóló sajtóértesüléseket.

Megerősítették viszont az újévi gála kapcsán terjedő másik pletykát: valóban megrendezik a Kazushi Sakuraba vs. Shinya Aoki meccset. A női jitsu terminátora, Gabi Garcia ugyan néhány hete már kikotyogta, hogy a saitamai rendezvényen lesz MMA debütje, de ezt most hivatalosan is bejelentették, ahogy Rena Kubota részvételét is.

Kubota egy 24 éves japán női kick-box/shoot boksz bunyós 23-5-1-es mérleggel, legismertebb ellenfele két UFC-harcos: Jessica Penne (ellene Kubota többségi döntéses vereséget szenvedett) és Seo Hee Ham (egyhangú pontozásos győzelem, extra menet után). Garcia és Kubota nem egymás ellen küzd: Gabi egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy 90 kilóban mérkőzik majd, Rena versenysúlya 50 kiló, így MMA-s súlycsoportja is e körül várható.

A Rizin FF induló rendezvénye nem egy, hanem kétestés műsor lesz, és a Rizin Fighting World Grand Prix 2015 névre hallgat majd. December 29-én és 31-én lesznek a meccsek a Saitama Super Arénában, 30-án pedig bulit szerveznek a rajongóknak.

Amit már eddig is tudtunk: a küzdelmeket ringben rendezik, de most már az is biztos, hogy a régi Pride szabályok szerint, azaz nem lesznek fejre mért könyökösök, fekvő ellenfél fejbe térdelése és focirúgások viszont annál inkább.

A Rizin FF gáláján promóciós partnerként együtt működik a Bellator, a KSW, a Jungle Fight, a BAMMA és a King of Kings. A Rizin cardján Bellator bunyósok is verekednek majd, és a gálát az amerikai Spike TV-n a Bellator közvetítő-párosa, Sean Grande és Jimmy Smith kommentálja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387950414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása