TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Holnap itt a Glory 24, maxold ki a hangolódást!

2015.10.08. 18:35 td_interim

glory24promo.jpg 

Kattintás után tied az egy órás visszaszámlálás videó.

 

A Bellator: Dynamite Glory-reprezentáltsága gyakorlatilag kamu volt - a main card három meccséből kettőn még csak nem is glorys kickboxerek küzdöttek - így a sport rajongói valóban ki lehetnek éhezve egy újabb állóharc adagra. Holnap éjjel jön is a Glory 24, bár nem pont olyan pompázatosan érkezik meg, mint ahogy anno elindult.

A főmeccsen eredetileg az Artem Levin - Joe Schilling sztori harmadik felvonását láthattuk volna a középsúlyú bajnoki övért, az orosz azonban sérülés miatt visszalépni kényszerült. Helyette Stitch 'em Up Jason Wilnist kapja meg, ez kábé az egyetlen top 185 fontos párosítás, amit még nem hoztak össze a szervezetben. Előttük Dustin Jacoby és Wayne Barrett bunyózik, akik minőségben ugyan elmaradnak a főmeccses srácoktól, de előételnek nagyon is megteszik. 

Nincsen Glory gála négyestorna nélkül - most a nehézsúlyúak vannak soron. Holnap éjjel eldől, ki lesz az MMA-val kacérkodó bajnok, Rico Verhoeven kihívója a decemberi kick-box-karácsonyon Amszterdamban. Benjamin Adegbuyi Mladen Brestovaccal csap össze az első körben, Ben Edwards pedig Jahfarr Wilnist fogadja. Adegbuyi júniusban kapott ki pontozással a bajnoktól, de három éve már legyőzte Brestovacot, Brestovac még nem kóstolt bele a hollandba, de tavaly kiütötte már Wilnist, Edwards meg '12-ben veszített Verhoeven ellen. Kész beltenyészet ez a szervezet!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767950522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása