TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kiborult a bili a Team Alpha Male-nél, Conor persze, hogy előre megjósolta

2015.10.07. 20:04 td_interim

conortuf.jpg 

Dillashaw kiszállt, Faber duzzog, McGregor röhög.

Conor McGregor épp most tudta meg, hogy nemsokára offline is megnyitja kapuit a TDMG Store. Ti is örültök?#TDMG #TDMGStore #omg #hamarosannyitunk

Posted by TDMG Store on Wednesday, October 7, 2015

Nyerni akarsz a lottón? Hívd Conor McGregort! Az ír néhány héttel ezelőtt azzal ment az Ultimate Fighter-ben ellenlábas edzőt alakító Urijah Faber agyára, hogy megkavarta a szart: azt mondta, a Kaliforniai Kölyök T.J. Dillashaw személyében kígyót melenget a keblén, aki hülyére veszi őt és kihasználja barátságát, és már csak idő kérdése, mikor fogja elhagyni a Team Alpha Male-t, hogy kövesse a már korábban lelépett Duane Ludwig edzőt Denverbe. Az idő most jött el.

Dillashaw bejelentette, hogy hat év után elhagyja a Team Alpha Male-t és csatlakozik a denveri Elevation Fight Team-hez. Ez a csapat kizárólag profi harcosok számára elérhető, T.J.-nek olyan kollégái lesznek, mint Matt Brown, Cat Zingano, Clay Guida, Neil Magny és Brandon Thatch. Az edzőtermet most újították fel, az egész hóbelevanc a MusclePharmé, akik fizetnek Dillashawnak, hogy ott edzzen, ahelyett, hogy nekik kéne pénzt kiadnia érte. Duane Ludwig ugyan nem az EFT-nél dolgozik, de a közös munka T.J.-vel az edzőtáborokon folytatódni fog.

Urijah Faber Instagramon reagált a fejleményekre, és a posztból – bár visszafogott – simán kiérezni a sértettséget:

urijahinsta.jpg

Mystic Mac meg azóta is csak röhög, és saját magának adja a high fiveokat:

conorjos.jpg

Valamit tényleg tud az arc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr267947194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása