TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egy zöldfülű senki ellen tér vissza Fedor

2015.10.07. 18:11 td_interim

02_fedorlaughsataquestion_0_standard_730_0-620x400.jpg 

Fogd meg a kezem, és mondd, hogy minden rendben lesz.

Hónap végén érkezik az OnTheGround második pro jiu-jitsu lifestyle bulija. Ott leszel? Aztán egyenruhád van-e már?...

Posted by TDMG on Wednesday, October 7, 2015

Na gyerekek, az lesz, amit a legkevésbé sem szerettünk volna: bokszzsák ellen, cirkuszi meccsen tér vissza a küzdőtérre Fedor Emelianenko. Sajtóértesülések szerint a K.E.CS.K.E. újévi ellenfele Singh Jaideep, az indiai-japán, veretlen MMA-istenség, rettegett 1-0-ás mérleggel a háta mögött. Izgi, mi?

Na jó, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy Jaideep nem most jött le a falvédőről, a srác 51 meccses kick-boxkarriert tudhat maga mögött, 40-10-1-el, és 2009-ben megnyerte a K-1 WGP szöuli fordulóját. Egy évvel később kiütötte Szergej Kharitonovot, íme: 

Gökhan Sakitól pedig ugyanabban az évben pontozással kapott ki: 

Ez pedig eddigi egyetlen MMA mérkőzése a Super Fight League 19-ről, 2013. júniusából, melyet TKO-val nyert meg: 

Így már elfogadható ellenfél? Jó, én sem komolyan kérdeztem.

Szóval az van, hogy hiába Nobuyuki Sakakibara gyönyörű nyilatkozata, hogy olyan rivális ellen tér vissza Fedor, aki „jelent valamit az MMA jövője szempontjából,” ez bizony egy klasszikus, Pride-os cirkuszi bunyó lesz, amiről mindenki megnézi majd azt a gifet, ahol Emelianenko kiosztja a finisht, aztán lapozunk. Újra összeáll a régi banda egy haknira, egy valagnyi pénzért. Kár érte.

Kivéve persze, ha a két és félmillió dolláros meccspénzről szóló infókhoz hasonlóan a Jaideep-értesülések is tévesek, és a holnapi sajtótájékoztatón bejelentik Brock Lesnart. Ja, az a baj, hogy azt sem hisszük, hogy a meccspénzes jelentések mellémentek volna. Mindegy, holnap minden kiderül.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867947720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása