TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Százmilliós szerződéshez közelít Conor McGregor?

2015.10.06. 17:43 td_interim

conor_sunglasses_1.jpg 

Ha ezt nyélbe ütik, akkor azért tuti az íréknél is meglesz a red panty night.

Barátunk, Árpa Attila szakmai oldala örül legújabb szerzeményének - mi meg örülünk Attila örömének. Jól nézel ki, tesó!...

Posted by TDMG on Tuesday, October 6, 2015

Conor McGregor a UFC egyik legnagyobb sztárja – ez nem újdonság. Az viszont igen, hogy munkaadóival épp az új szerződéséről állapodnak meg, ami rekordösszegű lesz – legalábbis az ír szerint. McGregor az MMA Hournak nyilatkozott.

Egy kilenc számjegyű szerződésről tárgyalok. Kilenc számjegyűről. Ebben a sportban még senki sem tárgyalt ilyenről. Ez több mint 100 millió. Ez az én szerződésem. Itt tartok most, és a saját utamat járva jutottam el ide.

 

50-60 milliós bevételt hoztam egy olyan bunyóval, ahol a másik főmeccses arc két héttel a rendezvény előtt visszalépett, szerinted képes lenne erre bárki más?

Éppenséggel legalább egyvalaki biztosan: Ronda Rousey, aki a UFC abszolút legnagyobb sztárja. És ami azt illeti, a Ronda – és ezt maga Dana White mondta – még McGregornál is többet hoz a UFC konyhájára. Ez azonban nem hátráltatja az írt abban, hogy továbbra is magát ünnepelje rekorderként, és ezt a hozzáállását a következő meccsére sem fogja megváltoztatni. Jose Aldóval való UFC 194-es leszámolására szokás szerint bizakodva tekint.

Erre a következőre 10 milliós jegybevételt saccolunk – 10 millió dollár bevételt, csak a helyszínen. Összesen 90-100 milliót is behoz majd ez a card. Úgyhogy jobb, ha elhiszed, hogy megkapom (a szerződést).

Hogy hogyan alakultak a szerződés tárgyalásai? McGregor szerint elég egyszerűen:

Tényekkel, számokkal álltam eléjük, nem szórakoztam. Egyenesen a szemükbe néztem, a puszta tényeket soroltam, és ha valaki így áll eléd, tiszta tényekkel, tiszta számokkal, akkor egyetlen dolgot tehetsz: tiszteled.

 

Tisztelned kell a jó bizniszt. Ha nem teszed, az a te bajod. Szóval teljesen biztos vagyok abban, hogy nyélbe ütjük az üzletet, és ez kilenc számjegyű lesz. Méghozzá teljes joggal.

De abban is biztosak lehetünk, hogy ha kilenc számjegyű nem is lesz a szerződés, McGregort ez nem fogja zavarni abban, hogy addig beszéljen róla, amíg végül tényleg elé nem raknak egy százmilliós papírt. Végül is eddig elég jól bejött neki a dumálós taktika.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr317905962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása