TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Új hét, új mérföldkő: a Cormier – Gustafsson vérfürdőé a félnehézsúly új pofonrekordja

2015.10.05. 20:02 td_interim

hi-res-d1226c9f19268a2be0330165898155a3_crop_north.jpg 

Soha nem esett eddig 205 fontos meccsen ennyi jelentős csapás.

Ide másfajta munkavédelmi ruhában engedik be az embert - konstatálta barátunk, Szűcs Kristóf a lezárt utca előtt, aztán...

Posted by TDMG on Monday, October 5, 2015

Múlt héten a nehézsúly találati rekordja dőlt meg – most a félnehéz volt a soros. Daniel Cormier és Alexander Gustafsson epikus háborújának öt menete alatt annyi jelentős csapás esett, mint a súlycsoport történetében még soha.

260 találat az új csúcs, ezt a pofonversenyt Cormier 140-120-ra nyerte meg. És tényleg igaz, amit Gustaffsonról mondanak, hogy a végsőkig űzi az ellenfeleit, és mindenkiből kihozza a legjobbat: az előző rekordot szintén a svéd tartotta, Jon Jones közreműködésével. A UFC 165 fő mérkőzésén 244 jelentős csapás talált be. Viking vér, vagy mi.

Oh igen, DC és Gus cséplése, legyen bármilyen epik, a UFC címmeccsei történetében még mindig csak az ezüstre elég. A legtöbb jelentős találat rekordját olyan meccsen, ahol bajnoki öv volt a tét, Johny Hendricks és Robbie Lawler első találkozója tartja, 308-cal. Lehet, hogy jobb is így: ha Cormier és Gustafsson rengette volna meg egymást ennyiszer, azt lehet, hogy valamelyikük már nem élte volna túl.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697895006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása