TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sakakibara: Nem fizetünk két és félmilliót Fedornak

2015.10.05. 17:58 td_interim

nobuyuki-sakakibara.jpg 

A japán MMA-főnök tévesnek bélyegezte a korábbi sajtóértesüléseket.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Fedor Emelianenko visszatérésével kapcsolatban továbbra is csak információmorzsáink vannak – itt gyűjtöttük össze az eddig megerősítetteket – a legutóbbi, megagázsiról szóló pletykákat meg már ki is húzhatjuk a listáról, legalábbis Nobuyuki Sakakibara erre buzdít.

A veterán pankráció-MMA újságíró Dave Meltzer néhány hete japán sajtóforrásokra hivatkozva azt állította, hogy Fedor garantált két és félmillió dolláros meccspénzért írt alá a még mindig név nélküli új szervezethez. Ekkora fellépti díjat kevert harcművész még sohasem kapott – megközelítőleg sem. A szervezet főnöke, Sakakibara most adott interjút az R-Sport orosz lapnak, melyben cáfolta az értesüléseket.

A két és félmilliós összegről szóló információk teljesen tévesek. Biztos vagyok benne, hogy a különböző amerikai szervezetekkel való tárgyalás során sokkal nagyobb összeget is ajánlottak Fedornak, mint amennyit mi tudunk. Annak, hogy Fedor Japánban tér vissza, semmi köze a pénzhez, és ez tény.

 

Az egyik legfőbb oka a az MMA jövőjének fejlesztése. Fedor a Pride legendás bajnoka volt, egyszer sem kapott ki, ő a kevert harcművészetek történetének nélkülözhetetlen összetevője, aki most egy egyedi szervezet részévé válik.

Hát tudja a fene. Ha valaki reálisan srófolhatja fel az árát két és félmillióra, az Fedor, pláne, ha Japánról van szó, ahol a mai napig ő a magasságos atyaúristen. De álljunk is itt meg, és örvendezzünk annak, hogy nemsokára – legalább egy kis ideig – leállhatunk a zavarosban halászással, mert új infók érkeznek majd, hivatalos forrásból. Továbbra is Sakakibara:

Hamarosan tartunk egy sajtótájékoztatót itt, Tokióban, ahol sok részletet elárulunk az újévi showról, köztük az új szervezet nevét is.

Egy orosz lap szerint csütörtökön jelentik be Fedor ellenfelét. Biztos a sajtótájékoztatón, ami akkor ezek szerint nyolcadikán lesz – gondoljuk mi. Bár orosz sajtóforrásokat megbízhatóbbnak remélni, mint a japánokat elég scifi, de Fedorért még erre is képesek vagyunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407894522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása