TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|Lifestyle: Vyacheslav, az orosz hajléktalan bunyós legenda

2015.10.04. 16:30 td_axl

alibaba_russia_fighter.jpg

Van aki saját hibájából, van aki a "rendszer" áldozataként tengeti az életét az utcán, Vyacheslav, vagy ismertebb nevén Alibaba a vodka+pad kombó helyett a edzéseken lóg.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Vyacheslav szinte legendának tekinthető Oroszországban. A 41 éves hajléktalan bunyós aluljárókban és lépcsőházakban vészeli át az orosz tél borzalmait, hogy nappal barátai segítségével edzéseken vehessen részt, majd bunyókból keres pénzt. Az idő a legnagyobb ellenfele, a ring másik sarkában ugyanis egyre fiatalabb és ügyesebb srácok állnak szemben. Vyacheslav bejárta már egész Oroszországot, Vladivostoktól kezdve csecsen bunyókban is részt vett már, sok helyen szép eredményeket elérve.

A küzdelem a ringben csak egy újabb hadszíntér az életében, ahol szintén nagy pofonokat kap és a padlóra kerül, de olyan emberektől kapja ezt, akik tisztelik őt, nem pedig megvetve tekintenek rá, miközben egy park padját belőve keresi eszméletét. Elég, ha csak fele igaz Alibaba történetének, máris lelkesebben megyek holnap melóba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397890250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása