TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 192: Cormier vs. Gustafsson élő közvetítés

2015.10.03. 17:56 td_interim

11828761_10153414126321276_9094105977592508974_n_0_0.jpg

Katt.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Egészen különleges gála jön ma éjjel: a UFC 192 az elejétől a végéig izgalmasnak ígérkezik. Bunyófelhozatal ritkán ilyen kiegyensúlyozott: ha a teljes rendezvényt nézzük, még a Johny Hendricks vs. Tyron Woodley meccs kiesése sem gyengített sokat az összeállításon.

A main cardot már úgyis betéve tudjátok, inkább nézzük meg, kik miatt érdemes most az egész hóbelevancot végignézni: a Fight Pass ültetők olyan meccsel kezdődnek, ahol nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy ne végződjön KO-val vagy szubmissiönnel a küzdelem – Derrick Lewis nagyon üt, Viktor Pesta nagyon szubol. Nagyot ugrunk utánuk, a légsúlyba: itt a korábbi bajnoki kihívó Chris Cariaso siklathatja még jobban ki Sergio Pettis hájpvonatát, ha ügyes. Aztán jön a UFC legújabb szerzeménye, Sage Northcutt, aki az előbb említett Sergio bátyjához, Anthony Pettishez hasonlóan látványos bunyót hoz a ketrecbe. És mivel Dana White-ék hülyék lennének elsőre megoldhatatlan feladat elé állítani a 19 éves tehetséget, Francisco Trevinót valószínűleg KO-alapanyagnak kerítették neki.

A tévés ültetőcsomag csajbunyóval kezd: a vadlábú szubgép Rose Namajunas a muay thaios Angela Hillel csap össze, utánuk Khabib Nurmagomedov edzőtársa, Islam Makhachev próbálhat meg kibújni szőrsapkás spanja árnyékából Adriano Martins ellen, aki utoljára épp oroszt vert Rustam Khabilov személyében. Alan Jouban nem csak újdonsült Versace-modell, verekedni is cefetül tud, ellenfelének, Albert Tumenovnak meg lassan több (T)KO-ja van, mint foga. Az ültetők főmeccsén Yair Rodriguez lép ketrecbe, aki egyrészt arról híres, hogy látványos bunyója miatt ő a Jon Jonesba oltott Anthony Pettis, másrészt meg ő az, aki legutóbbi győzelme után élő adásban hányta el magát az oktagon közepén. Ellenfele, Dan Hooker pedig fejrúgásos KO-val a tarsolyában érkezik a gálára.

A main card esélyeit már kibeleztük, érvelésünket csekkoljátok itt, illetve barátunk, az Invicta FC-harcos Perjés Dóra külön posztban nézett a gála két csajbunyójának a körmére – Dóri írását itt olvashatjátok.

A UFC 192 Fight Pass ültetőcsomagja éjfél után tizenöt perccel kezdődik, a tévés ültetők hajnali kettőkor, a main card pedig hajnali négykor. Élő adást itt vagy itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr747886396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása