TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 191: Johnson vs. Dodson 2 élő közvetítés

2015.09.05. 18:04 td_interim

ufc_191_live_stream_1_1.jpg 

Katt.

 

Két hete nem volt már UFC – most megint lesz, ráadásul elég izmos felállással. A Demetrious Johnson – John Dodson 2-vel a 191-es gála kínálja az egyetlen izgalmas légsúlyú címmeccset, ami jelenleg létezik, lesz kutyaviadalra hajazó párosítás a nagyütő Jimi Manuwával és a még nagyobb ütő Anthony Johnsonnal, az ültetők főmeccsén meg újabb Tekken-menetre van kilátás, hiszen Paul Felder penderedik majd a ketrecbe, partnere: Ross Pearson.

De a legjobban mi az Andrei Arlovski vs. Frank Mir mérkőzést várjuk, ami feltehetőleg eldönti, ki lesz a nehézsúlyú cím Cain Velasquez után következő kihívója – meg valószínűleg arról is dönt, a két legenda közül melyik mondhat le végérvényesen a bajnoki álmokról. Tét van, feszkó van, dráma van, szomorúság van. A meccsek esélyeiről itt írtunk.

A UFC 191 Fight Pass felvezető meccsei vasárnap éjjel egykor kezdődnek, a tévés ültetők éjjel kettőkor, a PPV mérkőzések pedig hajnali négykor. Élő közvetítéseket itt és itt találhatsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397763036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása