TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 191: Johnson vs. Dodson 2 mérlegelés élőben itt!

2015.09.04. 17:10 td_interim

ufc_191_live_stream_1.jpg 

Katt.

 

Megint gála, megint péntek, megint egy kötelezően választható feladat, mielőtt igazán odacsapnál a bulinak. A UFC 191 main cardja úgy, ahogy van, zsír: Demetrious Johnson John Dodsonnal, Andrei Arlovski Frank Mirrel, Anthony Johnson Jimi Manuwával, Jan Blachowicz Corey Andersonnal, Paige VanZant pedig Alex Chambersszel néz majd farkasszemet a mázsálás után. Az ültető meccsek között is vannak becsületes párosítások, de kihagyhatatlannak a Ross Pearson – Paul Felder meccs tűnik.

A UFC 191 mérlegelése szombat éjjel egykor kezdődik itt: 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907760890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása