TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tüntetést szerveznek a UFC 191-re Rumble Johnson ellen

2015.09.02. 16:09 td_interim

wiaxcmi.jpg 

Mellékszerepben: Travis Browne. A téma: háztartáson belüli erőszak.

 

Anthony Johnson legutóbbi nőellenes balhéját megúszta annyival, hogy tanácsadásra kell járnia, és adakoznia kell egy floridai női szervezetnek – hétvégi meccse Jimi Manuwa ellen érintetlen maradt. Ez sokak szemét szúrja – ők háztartáson belüli erőszak-ellenes demonstrációt szerveznek a gála helyszínére. A tiltakozóknak csak további olaj volt a tűzre Travis Browne felmentése is.

Tiltakozást tartunk a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arena előtt szeptember ötödikén, a UFC 191 miatt. A UFC azt állítja, hogy zéró toleranciával viseltetik a háztartáson belüli erőszak ellen, de ezt az irányelvet szelektíven alkalmazzák. Bizonyos népszerű harcosok kivételt képeznek alóla.

 

Anthony „Rumble” Johnsonnak nem szabadna ezen a rendezvényen harcolnia. Nemrég szükségtelen kirohanást intézett egy tehetetlen, jógázó nő ellen. Egy hozzá hasonlóan nagy és harcra kiképzett férfinak nem szabadna nőket megfélemlítenie/megfenyegetnie, és megsértenie a személyes terüket. Az összetűzés után online hencegett gyáva tetteivel, azzal fenyegetőzve, hogy újra megtenné ugyanezt, és azt sugallta, hogy a nő jobban tenné, ha nem menne vissza az edzőterembe. Johnsont számos alkalommal megvádolták háztartáson belüli erőszakkal. Egy alkalommal pedig el is ítélték érte (a bűntettet nem ismerte el, de nem is tagadta).

 

Travis Brownet, a UFC nehézsúlyú harcosát nemrég mentették fel, hivatalos nyomozás nélkül.

 

Gyertek el a gyülekezésre a UFC 191 estéjén és foglaljatok velünk állást.

A tüntetést az MMA Watchdog szervezi, akik egy videomontázst is közzétettek, az MMÁ-t az utóbbi időben elárasztó háztartáson belüli erőszak miatt: 

Ahogy a videóba beválogatott szalagcímek is mutatják, a sport ki se látszik a nők ellen elkövetett balhékból. A legtöbb figyelmet Johnson és Browne mellett War Machine és Thiago Silva ügye kapta, de a sor hosszan folytatható kevésbé ismert harcosokkal.

A UFC egyelőre nem reagált a tüntetés hírére, meg hát, gondolom, nem is fog.

TDMG ✌ OTGKözeleg az OnTheGround #2. Neked megvan már a báli ruhád? Hivatalos OTG pólók a webstoreban:...

Posted by TDMG on Friday, August 28, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887753976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása