TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Frank Mir gyerekekkel edz – UFC 191: Embedded, első epizód

2015.09.01. 19:10 td_interim

frankgyerekek.jpg 

Nyugi, meg nem üti őket. Indul a felszopóvlog.

 

PPV gála hetébe léptünk, meg is érkezett az első adag Embedded. Folytatva az indító felszopó epizódok hagyományait, alig történik benne említésre méltó. A UFC 191 főmeccsén légsúlyú bajnoki címet védő Demetrious Johnson készülget egy helyütt, kihívója, John Dodson meg ugyanezt teszi más helyütt. Hanem az előmeccs nehézsúlyúi! 

Ja nem, semmi, belőlük is egy-egy momentum ragad meg: Frank Mir például egy csapat iskoláskorú társaságában gyakorolja a birkózást és közben a gyerekeit is neveli: aranyos. Andrei Arlovski meg a magaslati levegőn igyekszik még magasabbra, amikor az Albuquerque-i sivatagban felfelé iparkodik a dombokon. Nyomában Greg Jackson edzővel, akinek még arra is marad szuflája, hogy közben édes kis semmiségeket suttogjon a fehérorosz fülébe pedagógiai célzattal. Új-Mexikóban is teremnek olyan kemény legények, mint anno a Szovjetúnióban!

Szeva ősz!#TDMG #TOTALDAMAGE #APPAREL #martialarts #mma #bjj #jitsu #kickbox #grappling #leaveyourmark

Posted by TDMG on Tuesday, September 1, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307751748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása