TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC szerint nem verte meg a feleségét Travis Browne, a feleség szerint igen – per indul

2015.09.01. 15:11 td_interim

021_travis_browne_0_0_1.jpg 

Éles kanyart vett az MMA legutóbbi nőverős ügye.

 

A UFC tisztázta Travis Brownet a háztartáson belüli erőszak gyanúja alól, az állítólag bántalmazott feleség viszont úgy érzi, hülyét csináltak belőle, így pert indít a harcos ellen.

Jenna Renee Webb, Browne válófélben lévő felesége júliusban posztolt riasztó kollázst az Instagramra, melyen ő szerepelt, durván összeverve, a poszt leírásában pedig háztartáson belüli erőszakról beszélt, mellyel Browne-t vádolta. Az asszony nem indított pert a bunyós ellen, mert nem akarta, hogy Travist lecsukják, elveszítse a gyerekeit és a karrierjét. Elmondása szerint az Instagram poszt azért született, hogy felhívja a figyelmet a háztartáson belüli erőszakra.

Bár per nem indult, a UFC – az ilyenkor bevett szokás szerint – ideiglenesen eltiltotta Brownet, és felkért egy független, harmadik felet, hogy vizsgálja ki az ügyet. A hét hetes nyomozást a Campbell & Williams jogi cég végezte el, egy volt FBI ügynök közreműködésével. A UFC néhány napja közleményt adott ki, melyben azt írták, hogy „nem találtak meggyőző bizonyítékot,” hogy a bántalmazást valóban Browne követte volna el, ezért feloldották a harcos ideiglenes eltiltását, aki így hamarosan újra meccselhet.

Ez az, amit Webb gyomra már nem vett be, a nő azt nyilatkozta, most már valóban pert indít, mert „nincs más lehetősége.”

Elmondtam nekik az igazságot, fotókat adtam át nekik egy részletes és pontos beszámolóval együtt. Hogy ezek után hogyan jutottak erre a következtetésre, azt elképzelni sem tudom. A nyomozó minden információt megkapott és ehhez a következtetéshez segítette hozzá a UFC-t. A családom és én döbbenten állunk a fejlemények előtt. Ez csak azt mutatja, mire számíthat egy kis floridai családból származó bántalmazott, ha egy ex-FBI-os nyomozó, a Campbell & Williams és a UFC-vel szemben emeli fel a szavát. Több pénzük van, mint nekünk. Most úgy tűnik, ők nyertek. De mi hiszünk abban, hogy végül az igazság győz.

 

Jelen pillanatban, úgy érzem, az igazságra nem derült fény, és nincs más választásom, mint pert indítani ugyanazokkal a bizonyítékokkal, amiket nekik is leadtam, és ezúttal a kaliforniai államra bízzuk, hogy eldöntse, valóban áldozatául estem-e háztartáson belüli erőszaknak.

Ilyen se volt még a UFC történetében: valaki azért támadja meg a szervezetet, mert elege van abból, hogy hülyének nézik. Persze az alapszituáció sem volt fekete-fehér: hiába nem indított az első körben pert Webb, azzal, hogy nyilvánosságra hozta a képeket, a UFC lépéskényszerbe került. Hogy aztán az eljárás eredménye az volt, hogy Browne ártatlan, mint a ma született bárány, az aligha lepett meg bárkit is – ne felejtsük, Dana Whiteék szerint a visszaeső nőverő Anthony Johnson valójában egy nagyra nőtt plüssmackó – az viszont nem csoda, hogy erre a feleség agya ledobta le az ékszíjat.

Ráadásul Browne ügyvédje korábban azt is megkérdőjelezte, hogy bántalmazásból származnak az Instán megosztott zúzódások, és azt feltételezte, hogy azok valójában fitnesz edzés közben keletkeztek. Ennyi cinizmus után nem csoda, hogy Webbnél betelt a pohár, és mégis a pereskedés mellett döntött. Hogy ez lesz az ügy, amibe végül beletörik a UFC sokat látott takarítóbrigádjának a bicskája? Kötve hiszem. Pénz beszél, kutya ugat, tudjátok.

Ami Brownet illeti: baszhatja az ideiglenes eltiltás eltörlését, mert amíg egy sportoló ellen eljárás van érvényben, addig nem meccselhet. Vissza a polcra.

A UFC legutóbb Anthony Johnsont vakarta ki a geciből – immár sokadjára.

• TDMG ⚡ Tanks •Újra brutál hőséggel támad a nyár - még szerencse, hogy akad pár trikónk, amiben könnyebb átvészelni....

Posted by TDMG on Wednesday, August 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87751048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása