TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dan Hardy átvitorlázza az óceánt – aztán visszatér a ketrecbe

2015.08.31. 17:22 td_interim

dan-hardy-ahead-of-clipper-race-2---photo-credit-clipper-race.jpg 

Új kihívások vezetik vissza hazai pályára a Törvényenkívülit.

 

Dan Hardyt 2013-ban tiltották el az MMÁ-tól, miután Wolff-Parkinson-White szindrómával diagnosztizálták az orvosok. Az extravagáns külsejű váltósúlyú a körülményekhez képest elég jól viselte a történteket: megfésülködött, öltönyt húzott és ő lett a UFC egyik legklasszabb szakkommentátora. Egy ideje nincs is európai gála Hardy nélkül.

Viszont nem bír már sokáig a seggén maradni: első lépésként átvitorlázza az óceánt, természetesen leközvetíti az októberi dublini UFC gálát, aztán arra számít, hogy jövőre – végre-valahára – visszatérhet a ketrecbe. Hardy a ma indult Clipper világkörüli vitorlásverseny brit csapatához csatlakozott, és úgy érzi, ez az újfajta megmérettetés bizonyos szempontból régi szenvedélyéhez való visszatérésére is felkészíti.

Természetesen foglalkoztat az MMÁ-ba való visszatérés, de újabban csak ez a verseny járt a fejemben. Ebben az értelemben, hogy csak erre tudok gondolni, ez az élmény nagyon is olyan, mint egy közelgő meccs edzőtábora. Miután visszatérek és megcsináltam a dublini showt októberben, talán akkor újra képes leszek az edzésre összpontosítani. Szeretnék lenyomni egy teljes, hathetes edzőtábort novemberben-decemberben, aztán abban bízom, hogy januárban az orvosok engedélyezni fogják a bunyót.

A vitorlásversenyre Hardy nem puszta időtöltésként, de még csak nem is kalandként tekint: úgy érzi, ez egy olyan kihívás, ami segíthet neki abban, hogy ismét teljesebb életet éljen.

Amikor majd Rióban leszállok a hajóról, biztosan azt fogom érezni, hogy elértem valamit. Kényszerítettem magam, hogy belevágjak valami újba. Amikor fel kellett hagynom a verekedéssel, azt éreztem, valamit elveszítettem. Ez nagyon frusztrált, de most lehetőséget kaptam arra, hogy betöltsem az űrt, és valóban elérjek valami fontosat. (...) Nem sok ember élheti át, hogy Londonból átvitorlázik Rióba. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek.

A Clipper világkörüli vitorlásverseny valóban megkerüli a bolygót, de Hardy csak az első szegmensén vesz részt. Csapata az 5300 mérföldes London – Rio de Janeiro távot körülbelül egy hónap alatt tervezi megtenni, ha minden a terv szerint halad, Hardyék október elején kötnek ki Brazíliában.

• TDMG⚡️Snapback •Rendeld meg még ma és ingyen házhoz visszük! http://goo.gl/kfjZLA

Posted by TDMG on Monday, August 31, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr977748658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása