TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Most erősítette meg Dana White, hogy a UFC leigazolta Fedort?

2015.08.31. 20:13 td_interim

 danasmirk_1.jpg

Egy Instagram bejegyzés és egy szmájli miatt kergült meg az MMA-világ.

 

Dobj el mindent és figyelj: tegnap kikerült egy kép az Instagramra, amire érkezett egy komment. Ilyen napjában milliószor történik – miért fontos éppen ez? Mert a képen Fedor Emelianenko és Dana White szerepel egy UFC-s molinó előtt – a közismert Brock Lesnar vs. Fedor kamukép egy részlete – a képnek a feltöltő azt a címet adta, hogy „Скоро” azaz „nemsokára.” És maga Dana White kommentelte oda, hogy: ;).

rfqglkz_0.png 

Mi az istent látunk? White éppen most erősítette meg, hogy a UFC leigazolta Fedort?

Az Insta tárhely, ahova a kép kikerült, egyáltalán nem biztos, hogy Fedoré: bár róla van elnevezve, attól még bármelyik random rajongó üzemeltetheti, és eddig még senki sem erősítette meg, hogy ez a legendás harcos hivatalos, saját profilja lenne. A White-profil viszont valóban Whiteé, aki ugyan imád nullaszavas-csakszmájlis kommentekben trollkodni, de átbaszás helyett sokszor egy ilyen megnyilvánulás nála is pontosan az, aminek elsőre látszik: egy még-nem-mondhatok-semmit-de-csak-figyeljetek-üzenetnek. És Scott Coker néhány napja mondta, hogy kiszállt a Fedor-versenyből.

A UFC az utóbbi időben három fő kampányt zavart le turbósajtótájékoztatókkal, egy helyre terelt top harcosokkal és nagy bejelentésekkel: az It's Time-ot, a The Time Is Now-t és a Welcome To The Show-t. Pénteken, a UFC 191 mérlegelésén indul be az újabb kampány, Go Big címmel. Csak nekem tűnik ez ideálisnak egy igazán nagy bejelentésre?

• INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS •Figyelem: ma van az utolsó nap, amikor ingyenes kiszállítással zsákolhatjátok be a legmenő...

Posted by TDMG on Monday, August 31, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457749094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása