TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Pakisztánban megszületőben az MMA a menekültáradat mellett

2015.08.30. 17:39 td_axl

pakisztan_mma.jpg

Napjainkban Pakisztánról akkor hallani leginkább, ha politikai / gazdasági migránsokról van szó, a keletiben te is találkozhatsz pár sráccal abból az országból. Félretéve minden szubjektív érzést a témával kapcsolatban, azon elgondolkodtál már, hogy ők otthon esetleg milyen edzésre járhattak?

 

Mert kevés olyan országot tudnál mutatni, ahol ne létezne bármilyen küzdősport stílus képviselete, napjainkban pedig az MMA (értelmezzük szabályrendszernek) világhódító útját járja. Ez alól a Közel- és Távol-Kelet sem kivétel, főleg ha a hagyományosan erős birkózó hátteret vesszük figyelembe pár volt Szovjetuniós országban. 

A Fightland mindig frankó, emberközeli anyagokat készít, januárban tolták ki az alábbi minidokut. Lahore városába utazva Bashir Ahmad volt a kísérőjük. Bashir profi MMA bunyós, aki Ázsia legnagyobb szervezetében, a ONE FC-ben bunyózik, egyben pedig büszkévé teszi Pakisztánt. Ahmad egy apartmanban megalapította Pakisztán első profi MMA csapatát, a PAK MMA-t. Nézd meg, hogy ezek a srácok odaát hogy birkóznak a porban, vagy focipályán felállított ketrecben maroknyi ember előtt. Azokban a hegyekben a háborúkban edzett férfiak élnek és ha Bashir törekvése mellett komolyabb pénz is megjelenik, akkor ezek a kemény srácok a ketrecben vívhatják harcaikat majd. Optimista eszmefuttatás, de ebből a videóból is látszik, hogy az UFC maroknyi sztárjának csillogása mögött a világon szinte mindenhol a semmiből emelkednek fel a harcosok, ez alól pedig sok esetben mi sem vagyunk kivételek Magyarországon. 

• TDMG ⚡ Tanks •Újra brutál hőséggel támad a nyár - még szerencse, hogy akad pár trikónk, amiben könnyebb átvészelni....

Posted by TDMG on 2015. augusztus 26.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr347746088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása