TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: A Doktor tényleg visszatért, Petrosyan nyert Kínában (videó)

2015.08.29. 16:26 td_axl

petrosan.jpg

Giorgio Petrosyan korunk egyik legzseniálisabb kickbox harcosa. Miután megtudtuk, hogy ő is csak ember, azt kérdeztük, hogy ezt ő hogy dolgozza fel?

 

A Doktor ugyanis eddigi 12 éves pályafutása során egyszer ismerte meg a kiütéses vereség ízét, sőt, 10 évig minden egyes alkalommal a magasba emelték a kezét. Csak magasztos sorokat írt róla mindenki, a GLORY nyújtotta komoly megmérettetési lehetőségek között viszont Andy Ristie két éve elkapta őt. Néma pislogás közepette nyugtáztuk ezt és hogy mekkora mérföldkő volt ez Giorgio karrierjében, azt jól tükrözi, hogy egy éves pihenőre ment az olasz. Visszatérésekor némi tétovaság, az önbizalom ismételt felépítésének nyomai voltak tapasztalhatók rajta, de így is megoldotta a K-1 bajnok, Buakawot verő (ok, tudom, ez egy érdekes meccs volt) Enriko Kehlt.

Na de tegnap Kínában a Hero Legends gálán a 70 kilós bajnok Xu Yan ellen véleményem szerint már a régi, éles és precíz Doktor tért vissza. A szögek, lábmozgás, kombinációk és térdesek ritmusukban és erejükben is egészen pazarok voltak, és amit eddig én személy szerint hiányoltam Giorgio bunyójában, a pusztítás, a kiütésre való hajtás is megvolt. Ennek köszönhetően Xu Yan a harmadikban le is ment egy térdestől, mi meg köszöntők ismét a ragadozók között Petrosyan. Glory? Ha van pénzetek, fizessétek meg az olaszt!

 

Névjegyünk.About us.#TDMG #Totaldamage #Apparel #under #pressure #life #style #fight #mma #bjj #tdmgstorecom #honor #bornandraised

Posted by TDMG on 2015. augusztus 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687743658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása