TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rockhold bombabiztos jóslata...

2015.08.28. 10:27 td_ede


fight-night-atlanta-rockhold-still.png    

Egy dolog megnyerni egy meccset, egy másik kiharcolni a lehetőséget, majd pontosan megjósolni hogyan nyered meg.

 

Luke Rockhold most pont erre készül Chris Weidman ellen a UFC 194-en december 12-én Vegasban, legalábbis így nyilatkozott az a napokban:

Weidman az elejétől fogja jönni fog előre, próbál majd birkózni, beszorítani engem, de megállítom, bármivel eltalálom. Valószínűleg rámegy a levitelekre is, de garantálhatom, hogy megbánja. Beleszalad egy fojtásba vagy rögtön felpattanok. Ekkor bepánikol és aztán jövök én az állóharcommal. Eleinte keményen fog jönni, nyomást akar majd gyakorolni, de pár találatom után majd visszavesz, visszaszorul középre és veszít. Lesz valami tiszta találatom, egy rúgás balról vagy egy balkezes...

Önbizalomban nincs hiánya azt biztos, de vajon bejön ez a jóslat. Kétségen kívül élete formájában van Rockhold, azonban ne feledkezzünk meg Weidman utolsó három skalpjairól sem (Silva, Machida, Belfort).

 

Ez a VENUM kombó egyszerűen brutális. S, M, L, XL méretekben a webstoreban. http://goo.gl/OOR8sA

Posted by TDMG Store on Thursday, August 27, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr947739420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása