TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor most is olyan, mint régen

2015.08.28. 15:12 td_interim

 

fedor-emelianenko-smile-m-1_1.jpg

A Bellator nehézsúlyú bajnok Vitalij Minakov is kisegített Emelianenko edzőtáborában, és azt mondja, a rajongók nyugodtak lehetnek a legenda formája felől.

 

Mindenki nyugodjon le a picsába: Fedor a régi.

Ez van, legalábbis ha hihetünk Vitalij Minakovnak, aki sparringpartnerként vett részt Fedor formába hozó edzőtáborában, Sztarij Oszkolban. Ilyeneket mesélt a Bellator nehézsúlyú bajnoka:

Nagyon jó volt a tábor, sok nehézsúlyú sparringpartnerünk volt. Egy csomó új dolgot tanultam, és párban dolgoztam Fedor Emelianenkóval. Hasznos tippeket adott, és megmutatta az arzenálja néhány jó fájdalmas kulcstámadását, kimurákat és hasonlókat. Minden tudományát magamba szippantottam.

0ggfaz0sqeu.jpg

Minakov beleszippant Fedorba

A grapplingen is dolgoztunk. Pontosan erre volt szükségem. Amint Fedor elkezdte megosztani velem ezeket a pillanatokat, minden a helyére került. Rengeteg időt töltöttünk földharc technikák gyakorlásával. Emelianenko egy rakás érdekes dolgot mutatott nekünk.

 

Fedor most már jó formában van. Technikailag továbbra is nagyon jó, ebből az eltelt időben semmit sem veszített. Még mindig nagyon gyorsak a kezei, nagyon keményen üt, és jó állapotban van.

Még mindig nem tudni, melyik szervezettel szerződik le Fedor.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Guríts nagyot, légy stílusos az edzésen és az utcán is! Under Pressure pólók a...

Posted by TDMG on Tuesday, August 25, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957741102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása