TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egy izgalmas meg egy érzelmes meccs

2015.08.27. 11:36 td_interim

ufc191extprv.jpg 

Itt a UFC 191 bővített előzetese.

 

Jövő szombaton érkezik a UFC 191, a bővített előzetes élesítésével meg is kezdődött a hangolás.

Ahhoz képest, milyen nehezen indult be a fight card hegesztése, végeredményben egy kimondottan erős felállást kapunk. A legkeményebb párosítás egyértelműen az Anthony Johnson vs. Jimi Manuwa, az ültetők főmeccse se kutya Ross Pearsonnal és Paul Felderrel, és láthatjuk mindenki kedvenc kis cséplőgépét, Paige VanZantot is. A bővített előzetes viszont nem róluk szól, hanem a gála két utolsó meccséről, melyek felé gyökeresen máshogy közelít az ember.

A UFC 191 főmeccsén Demetrious Johnson védi meg légsúlyú bajnoki címét, és végre, végre egy olyan ellenfél ellen, aki tényleg felveszi vele a versenyt. John Dodson majdnem ugyanolyan gyors, mint Mighty Mouse, és majdnem mindent tud is, amit a bajnok, de erősebb: 125 fontos létére hihetetlen KO-erő lapul az ökleiben.

Ezt meg is mutatta kettejük első meccsén, 2013 januárjában, amikor leütötte, és komoly bajba sodorta Johnsont. A mérkőzést persze pontozással elveszítette, a döntést azóta is vitatja, a bajnok meg nem – erről szól az ő szegmensük. De az a lényeg, hogy végre újra izgalmasnak néz ki egy légsúlyú címmeccs, na mikor volt ilyen legutoljára? Bingó, az első Dodson elleni derbin. 

Az előzetes másik része a Frank Mir – Andrei Arlovski párosítást veszi górcső alá, és ezért a meccsért én lelkesedni nem tudok. Nem mintha nem arra számítanék, hogy király lesz, egyszerűen csak nagyon szomorú belegondolni, hogy itt most valamelyikük veszíteni fog, és valószínűleg végleg lemondhat a bajnoki álmokról.

Tudják ezt a bunyósok is, Mir például nemrég konkrétan le is nyilatkozta, hogy nem boldog a meccstől, mert ugyanabban a cipőben járnak Arlovskival: mindketten iszonyú mélységekbe zuhantak a csúcsról, mindenki azt akarta, hogy visszavonuljanak (bevallom, én is), és valóban a nyugdíj torkából küzdötték vissza magukat csúcsközelbe, kimaxolva a hitet és a szívósságot. És Mir szerint megérdemelték volna, hogy más úton harcolhassák ki az újabb esélyt a bajnoki címre. De az élet kegyetlen és még kegyetlenebb a UFC meccsmékere. Remek, szomorú mérkőzés lesz.

Bemutatjuk Károlyt, a totemállatunkat. Főnök. / Meet Carl, our spirit animal. The Boss.#TDMG #TOTALDAMAGE #APPAREL #mma #bjj #lifestyle #streetwear #clothing #Karoly #Carl #spiritanimal

Posted by TDMG on Wednesday, August 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737737782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása