TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Így se hájpoltak még fel bokszmeccset

2015.08.27. 19:24 td_interim

mayorga.jpg 

A képen látható bunyó seggrepacsival kezdődött.

 

Szombat éjjel másodszorra is egymásnak megy Shane Mosley és Ricardo Mayorga, és utóbbi kezeskedett afelől, hogy emlékezetes legyen a meccs célegyenese. Tülekedést robbantott ki a sajtótájékoztatón, de úgy, hogy korábban talán még soha, senki: rácsapott ellenfele barátnőjének a fenekére.

Mondani sem kell, egyből robbant a bulibomba, Mosley a nicaraguai torkának esett, a barátnője pedig – folytatva a Daniel Cormier-i hagyományokat – Mayorgához vágta a cipőjét. Csekk: 

Az incidens utáni interjúban a teljesen kiakadt barátnő a kérdésre, hogy beperli-e a tapizót, azt felelte, hogy „nem szükséges pereskednie, mert a rendőrség úgysem tudna olyan keményen fellépni,” mint Mosley. Aztán az áldozat felajánlott 10 ezer dollárt a pacsimesternek, ha az a háta mögé tett kézzel hagyja, hogy a nő öt percig püfölje a fejét. Hogy mit reagált erre Mayorga? Rálicitált: ő kész 25 ezer dollárt adni a csajnak, ha újra rácsaphatna a seggére. Gáláns!

Az attrakció után többen azt kiáltották, hogy előre meg volt rendezve, de ezt kizártnak tartom – ellenkező esetben kampányolni fogok azért, hogy a nő és Mosley Oscart kapjon. Mayorga már más kérdés, a csattanás közben az ő arcán tisztán látszik, mit akar. Balhét és több PPV-eladást. Utóbbit meg is értem, ezért a roncsderbinek kinéző meccsért képesek 50 dollárt elkérni.

Persze máshogy is lehet hírverést csinálni, nem csak ilyen extrabunkó módon, de azt meg kell hagyni, hogy Mayorgának gyorsan vág az esze: amint meglátta a segget, már csapott is. Ha a ringben is ilyen sebes lesz a reakcióideje, nem sok esélyt adok Mosleynak.

Ez a VENUM kombó egyszerűen brutális. S, M, L, XL méretekben a webstoreban. http://goo.gl/OOR8sA

Posted by TDMG Store on Thursday, August 27, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237739140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása