TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: A buli nem halhat meg: Ronda megint beoltotta Mayweathert

2015.08.27. 20:20 td_interim

rondakave.jpg 

Ennek sohasem lesz vége.

 

Pedig már azt hittük, a legutóbbi kanyar után elcsendesül a Floyd Mayweather Jr. vs. Ronda Rousey bulvárcunami. Nem fog.

May a hónap elején azzal sokkolta a világot, hogy kettejük hírhedt verbális adok-kapokja után megdicsérte Rowdyt: gratulált neki az ESPY Év Küzdősportolója díjhoz, amit előle happolt el. Csak persze rögtön bele is rondított az összképbe, és elkezdett kérkedni azzal, hogy – közel egy évtizede a bokszvilág legnagyobb sztárjaként – többet keres, mint egy tizenkét meccses MMÁ-s nő.

Az átlagember az első megjegyzés okozta döbbenetében talán elsiklott volna a második megjegyzés felett – de Ronda nem átlagember. A TMZ riportere megint elkapta egy rövid interjúra a női MMA csúcstermékét, aztán a fizukra terelte a szót, a többit pedig nézzétek: 

a releváns rész 1:51-nél kezdődik

(Floyd) azt mondta, ha majd te is megkeresel 300 millió dollárt egy éjszaka alatt, akkor felhívhatsz... éppenséggel kiszámoltam, és a legutóbbi meccsem számait nézve valójában én vagyok a UFC legjobban fizetett harcosa, pedig nő vagyok.

Sejtettük, de most jön a java:

Azt hiszem kétszer-háromszor annyit keresek másodpercenként, mint ő... szóval majd ha megtanul olvasni és írni, akkor küldhet egy smst.

BUMM! Az atomvillanást követően pedig a gondolatmenetet egy cáfolhatatlan igazsággal zárja:

Egy kicsit hatékonyabb vagyok nála.

Ennyit a fegyverszünetről. A Ronda – May cirkusz folytatódik.

• TDMG ⚡ Tanks •Újra brutál hőséggel támad a nyár - még szerencse, hogy akad pár trikónk, amiben könnyebb átvészelni....

Posted by TDMG on Wednesday, August 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937739328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása