TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szinte biztos, hogy Edgar vs. Mendes mérkőzés jön

2015.08.26. 16:22 td_interim

040415-ufc-mendes-and-edgar-pi-ch_vresize_1200_675_high_93.jpg 

A két csúcspehelysúlyú szóban már megegyezett, cél a The Ultimate Fighter 22 döntők-gála főmeccse.

 

Decemberben egy nap leforgása alatt komolyan átrendeződhetnek a UFC pehelysúlyának erőviszonyai. Sajtóértesülések szerint Frankie Edgar és Chad Mendes szóban megegyezett, hogy összecsap a The Ultimate Fighter 22 döntők-gála főmeccsén, december 11-én, egy nappal a UFC 194 előtt, ahol az est fénypontjaként Jose Aldo vs. Conor McGregor 145 fontos címegyesítő mérkőzést rendeznek.

Mendes és Edgar találkája már régóta ott lógott a levegőben – a súlycsoport két legjobb birkózójáról beszélünk, akik ráadásul lábon is bombák. Amikor Aldo kidőlt a UFC 187-es meccséről, sokan úgy érezték, Edgar volt az, aki a leginkább megérdemelte volna a behívót – ezt, mint tudjuk, Mendes kapta meg, aki végül kiütéses vereséget szenvedett McGregor ellen az ideiglenes bajnoki címmérkőzésen. Most utólag eldönthetik, melyikük lett volna érdemesebb a lehetőségre.

A győztes nagyon valószínű, hogy következő lépésként megkapná az Aldo – McGregor meccs győztesét – ez Edgarnál szinte 100%, ő az írrel még nem találkozott, és Aldótól is csak egyszer kapott ki. Mendesnél a dolog egy kicsit neccesebb, hiszen ő kétszer is kikapott már a braziltól, és a McGregor-vereség is most történt, júliusban. Ami mégiscsak növeli az esélyeit az az, hogy Aldóval való második találkozása nagyon szoros mérkőzést hozott, McGregor ellen meg dominált – míg ki nem ütötték.

Az Edgar-Mendes párosítást hivatalosan még nem jelentették be, az előmeccsük viszont már biztos, hogy a Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson lesz.

Mind a TUF 22 döntőket, mind a UFC 194-et Las Vegasban tartják, utóbbi az MGM Grandben, előbbinek még mindig nem kötöttek le helyszínt. De ha továbbra is ilyen meccsekkel célozzák be a TUF-ot, abból akkor is MMA-ünnep lesz, ha egy réten rendezik.

Ez most a kedvenc képünk az interneteken, és egy darabig még biztosan így is marad. Barátunk, Görbics Gábor nagy győ...

Posted by TDMG on Tuesday, August 25, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67736050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása