TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rumble Johnson tanácsadásra megy, pénzt adományoz egy női szervezetnek

2015.08.25. 13:12 td_interim

rumbletanacsadas.jpg 

Nem lesz komolyabb következménye a múlt heti balhénak.

 

Anthony Johnson rajongók, fellélegezhettek: Rumble megint megúszta. A múlt heti edzőtermi konfliktusnak és az azt követő facebookos ámokfutásnak nem lesz komolyabb következménye: a bunyós tanácsadásra fog járni és pénzt adományoz egy női szervezetnek, de további szankcióktól nem kell tartania, derült ki a UFC hétfői közleményéből.

Egy független jogi cég alapos vizsgálatát követően a UFC kijelenti, hogy rendkívüli módon csalódott Anthony Johnson újabb tettei miatt. A szervezet nem tűr ilyen viselkedést egyetlen sportolótól sem, akinek élő UFC-szerződése van. Johnson személyesen kért bocsánatot attól a nőtől, akit múlt héten, egy floridai edzőteremben szavaival megsértett, valamint bocsánatot kért azért az érzéketlen szövegért is, amit a közösségi médiában osztott meg utána. A nő elfogadta Johnson bocsánatkérését és jelezte, hogy túl akar lépni ezen a balszerencsés eseten. Annak érdekében, hogy ilyen ne történjen többet, Johnson beleegyezett abba, hogy tanácsadáson vegyen részt, a UFC pedig támogatni fogja őt ebben. Johnson emellett adományt fog eljuttatni egy floridai központú női szervezetnek.

Rumble múlt héten egy edzőteremben összeveszett egy nővel, aki mellette kezdett el nyújtani a jógaszőnyegén, zavarva ezzel a súlyzós edzését. Bántalmazás nem történt, de Johnson kirángatta a jógaszőnyeget a nő talpa alól, aztán elhajította, később pedig hosszas, gyalázkodó posztot írt róla a Facebookon. A posztot később törölte, és nyilvánosan elnézést kért a közösségi médiában.

Alapból buta és felelőtlen dolog így beleállni egy összetűzésbe, így viselkedni konfliktushelyzetben, és pláne utána így posztolni a Facebookra, de még annál is butább és felelőtlenebb, ha világszerte ismert élsportoló vagy. A dolog egyébként nem lett volna annyira vészesen komoly, az tette azzá, hogy Johnsonnak a múltban több nőverős ügye is volt már. A tanácsadásra járás ezért a minimum, remélhetőleg hasznos is lesz, és Rumble ezen túl csak a ketrecben engedi majd szabadon a fenevadat. A szeptember ötödikei, UFC 191-es, Anthony Johnson vs. Jimi Manuwa meccs továbbra is áll.

Wrestling World Champion and TDMG advocate Balazs Kiss dominating the streets of BP. Get your TDMG Classic Tee at...

Posted by TDMG on Saturday, August 22, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967732912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása