TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Történelmi fordulópont a magyar MMA sport életében

2015.08.11. 11:17 td_interim

1797412_1441482996083602_727745097_n.jpg
Nagy hírrel szolgál a Magyar MMA Prémium Liga - a szervezet sajtóközleményét a kattintás túloldalán olvashatjátok.

 

Magyarország felkerült az MMA világ nagybetűs térképére, ugyan is a Magyar MMA Prémium Liga teljes jogú tagságot nyert a nemzetközi világszövetséghez az International MMA Federation-hez (röviden IMMAF), mely köztudottan a UFC utánpótlás amatőr szervezete.

"Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a hosszas megfelelési procedúra végén teljes jogú tagságot nyertünk a világszövetséghez. Ez úton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kivette a részét a munkából!" - mondta Marián György, a Magyar MMA Prémium Liga elnöke.

bbf070b6db44459785cbd97588ff82f8.jpg

"Körülbelül egy éve adtuk be a jelentkezési szándékukat a legnagyobb MMA világszervezethez, ahol nagyon magas feltétel rendszernek kellett megfelelnünk" - tette hozzá Tánczos Gábor, a Magyar MMA Prémium Liga főtitkára. "Ez a tagság a legnagyobb lehetőség a magyar MMA sportolók számára. Immáron teljes sport karrier modellt tudunk kínálni a jövő nemzedéknek."

Ettől a ponttól kezdve a Magyar MMA Prémium Liga által szervezett Amatőr Országos Bajnokság jelentősége fontosabb mint valaha. Az egyetlen hivatalos eredményeket regisztráló esemény mellett, nem csak az HFC-be válogatnak a feltörekvő amatőr tehetségek közül, de ezek a versenyek győztesei egyben válogattak is lehetnek, akik képviselik hazánkat a UFC által megfigyelt és szponzorált Európa- és világbajnokságon.

• TDMG⚡️Classic •Verhetetlen stílus. Az eredeti klasszikus a szebbik nem képviselőin is elég frankón mutat. Szerezzé...

Posted by TDMG on Sunday, August 9, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr177697988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása