TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Önéletrajzi- és pornófilm is készül Ronda Rouseyról

2015.08.04. 18:06 td_interim

 premiere-lionsgate-films-expendables-3-20140812-042525-506.jpg

Az egyikben szerepelni is fog. Kitalálod, melyikben?

 

Mikor lehetsz biztos abban, hogy megcsináltad? Ha filmet forgatnak az életedből. Vagy ha pornóparódiát. De ha mindkettőt, akkor tényleg nagykutya vagy. Ronda Rousey kétségkívül az: néhány nap eltéréssel bejelentettek róla egy önéletrajzi- és egy pornófilmet is. Előbbihez a nevét adja, utóbbi a nevét ferdíti el.

Az önéletrajzi mozi természetesen Ronda idén megjelent My Fight / Your Fight könyvét dolgozná fel, a megfilmesítési jogokat a Paramount Pictures vette meg. A film executive producere ugyanaz lesz, aki A majmok bolygója: Forradalomnál és a Farkasnál (Wolverine) látta el ezt a feladatot, a producer pedig a Godzillán és a Tűzgyűrűn is dolgozott már. Producerként vesz majd részt a munkában Rousey is, és persze szerepelni is fog a filmben. Kézenfekvő lenne, ha saját magát játszaná, de ez még nem eldöntött:

Király lenne csinálni valami 8 mérföld-szerűt, egy 8-mérföld-találkozik-a-Rockyval-dolgot. Nem tudom. Meglátjuk.

Ezt Rousey még Bethe Correia kiütése előtt mondta. A szituáció azóta se lett egyszerűbb, mert Ronda következő hónapjait két dolog tölti ki: harmadjára is megmérkőzik Miesha Tate-tel, várhatóan decemberben, a tervek szerint a Jose Aldo – Conor McGregor meccsel közös megacardon, aztán leforgatja a Mile 22 című filmet Mark Wahlberggel. Lesz melója rendesen.

 rondaporno.jpg

De nem a másik forgatáson: a fenti kép Kleio Valentien Instájáról származik, ő fogja Rondát alakítani a hamarosan érkező pornóparódiában, aminek leleményes szóviccel Ronda ArouseMe, azaz kb. Izgass fel, Ronda lesz a címe. 

Erről azt lehet tudni, hogy szerepel majd benne egy Miesha Tate-et játszó pornós is, el lehet képzelni, mi lesz a meccsük kimenetele... Valentien egyébként állítólag eljárt küzdősportolni is, hogy jobban átérezze a karaktert. A filmből nem marad ki Ronda specialitása sem, csak egy kicsit csavarnak a dolgon:

A karfeszítést pöcsfeszítésre cseréltük.

- nyilatkozta Joanna Angel rendező. Várós mozi mindkettő!!

• TDMG 󾓶 Army Tank •A világ legkirályabb seregében ilyen az egyenruha, és nem zavarnak el birkanyírásra. Fekvőtá...

Posted by TDMG on Tuesday, August 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387679590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása