TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC veteránok vívják a WSOF 24 gálájának főmeccsét

2015.08.03. 15:01 td_hriczuakos

clmp7rqwiaaruut-375x413-1438382608.jpg

És még néhány ismerős arc feltűnik majd az est folyamán.

 

Bejelentésre került pár mérkőzés a WSOF 24-es számú gálájára, amelyet októberben rendez majd a Ray Sefo vezette szervezet. Az est főmeccsét Jon Fitch és Yushin Okami vívja majd. Ez a két harcos pár éve még az UFC-ben aprította ellenfeleit, végül azonban unalomba fulladó teljesítményük miatt repültek a kopaszéktól, és mindketten a WSOF-hez írtak alá. Azóta mindketten megpróbálták elhódítani súlycsoportjuk bajnoki címét, sikertelenül. Okami-t legutóbb a középsúlyú bajnok, David Branch fektette ki, Fitch pedig odaadta a lábát Palhares gyűjteményébe. A párosítást egyébként váltósúlyban hozzák össze, ami azt jelenti, hogy a korábban TOP 10-es középsúlyú japán harcos egy divízióval lejjebb merészkedik.

A nehézsúlyú bajnoki címmeccsről Blagoy Ivanov és Derrick Mehmen gondoskodik majd. Előbbi debütáló meccsén mindjárt el is hódította az övet a kanadai bajnok, Smealinho Rama ellenében. Mehmen sem muzsikál rosszul a nehézsúlyúak között, egyetlen vereségét a WSOF-ben pont Rama mérte rá, tehát igencsak tarthat bolgár ellenfelétől. És ahogy említettem, vannak még UFC-s arcok a mezőnyben, hisz félnehézsúlyban rendezik a Matt Hamill vs Vinny Magalhaes meccset. Kettejük meccsén könnyen kiütközhet a ringrozsda, hisz nem tegnap vívták utolsó meccsüket, így némi inaktivitás után döntöttek a visszatérés mellett. Magalhaes mondjuk azért edzésben maradt, hisz grappling versenyeken tartotta formában magát. Eddig nagyon jónak ígérkezik az októberi gála, imádkozzunk hát érte, hogy minden így is maradjon.

H.Ákos

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr27674340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása