TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Khabib Nurmagomedov és a Diaz testvérek tömegbunyója

2015.08.03. 12:28 td_Emree

6bb5ec7ac79f6289e1a34f09c0517121_crop_north.jpg

Don't be scared homie!

A hétvégén nem csak az UFC 190 volt az egyetlen történés az MMA világában. Las Vegasban hozta le a WSOF (World Series of Fighting) nevű szervezet a 22-ik gáláját. A főmeccset Jake Shields vívta Rousimar Palharessel. Shieldset csapattársai, a Diaz testvérek (Nick és Nate) is elkísérték a nagy eseményre. A helyszínen tartózkodott még Khabib Nurmagomedov is, aki öccsét, Abubakart és másik csapattársát Islam Mamedovot segítette a ketrec sarkából.

 

Nate és Khabib mindketten az UFC könnyűsúlyú mezőnyét erősítik, és korábban már nem egyszer betalálták egymás különböző csatornákon. A szájkarate – amiben mindkét fél igen erős – most sem maradhatott el. A főmérkőzésre való bevonulás alatt az ifjabbik Diaz testvér odasétált a dagesztáni bunyóshoz és elkezdték egymást ócsárolni. A történet innen válik érdekessé, ahány szemtanú annyi beszámoló, de nagyjából két féle történet kerekedik ki abból a katyvaszból, amit előadtak a résztvevők. Az egyik szerint Nate Diaz volt az, aki az első ütést mérte, a másik verzió szerint, azonban Khabib Nurmagomedov csapatának egyik tagja volt az, aki kezdeményezte a bunyót és Nate Diaz csak védekezett.

Attól függetlenül, hogy ki kezdte a verekedést az események gyorsan követték egymást. Nate-t a WSOF igazgatója Ali Abdel-Aziz fogta le, amíg oda értek a biztonságiak. Nate Diaz, miközben kivezették az épületből, végig kiabált, hogy Khabib menjen ki vele és odakint rendezzék a dolgot. Közben a testvéri szeretet élő példájaként megjelent Nick Diaz is Khabibék másik oldalán és egy pohár itallal „kínálta” meg a dagesztánit a távolból. Ez volt az a mozzanat, ami újra mozgásba lendítette az résztvevőket. Khabib csapata azonnal meg akarta torolni Nick Diaz mutatványát, azonban Diaz csapattársa Martin Sano Jr. ezt a pillanatot választotta, hogy neki rontson a Nurmagomedov által vezetett csoportosulásnak. Az eredmény egy kialakuló tömegbunyó lett, aminek ismét a biztonsági szakemberek igyekeztek véget vetni. Nem lettem volna a szekusok helyében, profi MMA bunyósok tombolását megfékezni nem lehet életbiztosítás.

A rend mindenesetre helyreállt és a korábbi békéltető Ali Abdel-Aziz, aki egyébként Nurmagomedov menedzsere is megígértette pártfogoltjával, hogy nem megy elégtételt követelni a Diaz fivéreken, akiket időközben kivezettek az épületből.

Abdel-Aziz beszámolója szerint nem tudják, hogy ki kezdte a verekedést, de visszanézik a felvételeket és utána járnak a dolognak. Tovább azt is egyértelművé tette, hogy bár kedveli a Diaz tesókat, de azok jelenléte soha többé nem lesz megengedett egyetlen, a WSOF által tartott rendezvényen sem.

És, hogy mi történt a főmeccsen, ami miatt a Diaz testvérek végül is ellátogattak Las Vegasba? Jake Shield a harmadik menetben kimurával kapott ki Rousimar Palharestől. Azt hiszem, nem ez lesz a stocktoni csapat szerencsenapja.

Ti mit gondoltok, mennyire tesz jót egy ilyen „affér” az MMA-nak, mint sportnak a megítélésén? A káros az ilyen gyerekes hozzáállás vagy lendít a nézettségen? Esetleg Nate Diaz ezzel a húzással akarja kibulizni a Khabib Nurmagomedov elleni bunyót?

Ha a saját szemetekkel akarjátok látni a bunyót, megtehetitek!

 

Nyári csendélet.Keresd a cuccainkat a webstore-on: TDMGSTORE.COMSummertime still life.Check out our goods in the webstore: TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on Saturday, August 1, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587674190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása