TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Harmadjára jön a Hendo vs. Belfort meccs

2015.08.02. 20:03 td_hriczuakos

ufn_belfort_vs_hendo_openworkouts_gallery_44.jpg

És csakúgy, mint legutóbb, ezúttal is Brazília lesz a helyszín, ami újra okozhat némi gondot Hendo-nak.

 

Az UFC 190-t követő sajtótájékoztatón jelentette be Dana, hogy a november 7-ikén megrendezésre kerül UFC Fight Night főmeccsét Vitor Belfort és Dan Henderson vívja majd. Ezt a párosítás immáron harmadjára láthatjuk, a harcosok pedig döntetlenre állnak egymás ellen. Kettejük 2006-os összecsapását Henderson nyerte pontozással, legutóbb azonban Belfort szája görbülhetett mosolyra, hisz az első menetben elintézte a korábbi Pride FC és Strikeforce bajnokot. Igen, lehet mondani, hogy az még a TRT kúrát folytató Vitor volt, de a „Fenomén” nem mozgott rosszul Weidman ellen sem, bár azért belefutott a bajnok ütéseibe, az egy másfajta Vitor volt.

Belfort közel a 40-hez még bízik abban, hogy bajnok lehet az UFC-ben, néhány napja még arról beszélt jókedvűen egy interjúban, hogy talán 170 fontban is megkísérli az öv megszerzését. Dan már átlépte a negyedik x-et, de legutóbbi teljesítményén ez egyáltalán nem látszott, hisz mindössze 28 mp kellett neki, hogy matracra üsse Tim Boetsch-ot. Elhiszem én, hogy a mai napig érdekesek a Pride FC legendás visszavágói, de ennyire azért talán nem kellene erőltetni a dolgokat. Mindenesetre egy kiütéses vereség akár a visszavonulást is elindíthat.

H.Ákos

 

Nyári csendélet.Keresd a cuccainkat a webstore-on: TDMGSTORE.COMSummertime still life.Check out our goods in the webstore: TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on 2015. augusztus 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr807674374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása