TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Személyes ügy – UFC 190: Embedded, negyedik epizód

2015.08.01. 14:37 td_interim

rondafater.jpg 

Egy kép többet mond ezer szónál – ez most tényleg így van.

 

Mindjárt az elején megvan a UFC 190: Embedded negyedik részének legerősebb pillanata, sőt, ez az összes Embeddedek egyik legnagyobb momentuma.

Edmond Tarverdyan, Ronda Rousey edzője előszeretettel írogat tanítványa bandázsaira motiváló üzeneteket. A múltkori, Cat Zingano elleni meccs előtt azt írta rájuk, hogy „the best in the world,” most meg azt, hogy „my lovely father.” Ennyi csak, de jobban üt, mint Mark Hunt.

Aki lemaradt volna: Bethe Correia a gálához vezető trash talk során néhány hónapja azt mondta: miután megveri Rondát, reméli, az amerikai nem lesz öngyilkos. Rouseynak éppen akkoriban jelent meg a könyve, melyben azt is leírja, hogy az apja öngyilkos lett, amikor Ronda még kislány volt.

A brazil, miután felhívták rá a figyelmét, hogy mekkora köcsögséget művelt, azzal a szöveggel jött a twitteren, hogy „vagyok annyira szerény, hogy bocsánatot kérjek,” és ezzel a valójában önfényezős gesztussal sem lopta be magát jobban Rousey szívébe. Ekkor határozta el Ronda, hogy villámkivégzés helyett a lehető legtovább fogja kínozni ellenfelét a ketrecben (amiről aztán épp az előző epizódban beszélte le az anyja).

Szóval emiatt lett a többinél sokkal személyesebb ügy Rouseynak ez a meccs, és ezért került az apja a bandázsra.

Correia szerencsétlen/rosszindulatú beszólásával egyébként nem foglalkoznak – ez az egy jelenet utal csak rá, ahol egy szó sem hangzik el. Annál jobban odabasz.

Az Embedded fennmaradó része amúgy csak a szokásos: nyílt edzések és sajtónapi hájlájtok. De az az egyetlen pillanat – na, az nagyon ott van. 

UFC 190: Embedded, első, második-harmadik rész.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Nyomás alatt teljesíts a legjobban! Semmi sem állíthat meg. Az Under Pressure pólókért és...

Posted by TDMG on Tuesday, July 28, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407671486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása