TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: I've got 99 problems but a Bethe ain't one

2015.08.01. 16:09 td_interim

010613-ufc-ronda-rousey-dc-pi-cq.jpg 

Ezt mondta Ronda Rousey ma éjjeli ellenfeléről. Mi hiszünk neki. UFC 190: main card esélylatolgatás.

 

Súlyok: Clint Hester elsőre elszúrta, 186.7 fonttal mért be, de kapott egy órát, és sikeresen le is fogyasztott a középsúly felső határára.

Esélyek!

jaggad.jpg 

Claudia Gadelha vs. Jessica Aguilar

Aguilar a WSOF szalmasúlyú trónjáról érkezik a UFC-be, őt nem azért igazolták, hogy feltöltsék a súlycsoport polcait áruval – hosszabb távon Joanna Jedrzejczyk kihívójaként számolnak vele. Tapasztalt és nagyon jó harcos. De ugyanez leírható Gadelháról is, aki – mindenki mással ellentétben – nem csak, hogy képes volt problémákat okozni a bajnoknak, de abszolút állta is vele szemben a sarat. A tavaly decemberi megosztott pontozásos vereség az egyetlen folt a brazil amúgy makulátlan mérlegén, és ég a vágytól a csaj, hogy kiegyenlítse a számlát Jedrzejczykkel. Ha megveri JAG-et, akkor minden bizonnyal meg is kapja rá a lehetőséget – és szerintem megveri, pontozással.

soabig.jpg 

Antonio Silva vs. Soa Palelei

No TRT, no party: tesztoszteron-beöntés nélkül Bigfoot árnya csupán korábbi önmagának. Üveg az álla, nem mozog a feje és nem mozog a teste sem – leszámítva azt, amikor egy pofontól eldől, mint egy zsák. Palelei nem elit bunyós, de bivalyerős, és ezt a Silvát ki fogja ütni az első menetben.

 struvenog.jpg

Stefan Struve vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Szomorú, szomorú párosítás. Egy fiatal, szívbeteg srác egy rozoga, dicső napjait már rég maga mögött tudó legenda ellen. Tudjuk le ezt gyorsan és lehetőleg fájdalommentesen: Nogban megvan a KO-erő és nyilván a föld az otthona. De annyira rossz volt nézni, amit Roy Nelson ellen művelt, hogy már nemhogy a képességeiben – a csodákban sem hiszek vele kapcsolatban. Struve nem jó, de TKO-val győz.

 tuf.jpg

Reginaldo Vieira vs. Dileno Lopes

TUF: Brazil döntő. Nem néztem a showt, gőzöm sincs, kik ezek. Dileno Lopes nyer, mert nagyon dilis a neve.

francabruno.jpg 

Glaico Franca vs. Fernando Bruno

Újabb TUF döntő, újabb ismeretlen arcok. Maradjunk akkor továbbra is a neveknél: Fernando Brunót majdnem úgy hívják, mint az öreg bokszolót, Frank Brunót, ez nálam piros pont, ő nyer.

shognog.jpg 

Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira

A card második legszomorúbb párosítása. Shogun és Kicsi Nog első meccse klasszikus volt – most nyilván nem várhatunk ilyesmit. Igazából mindketten olyan rozzantak már, hogy kis túlzással annak is örülni kell, ha nem sérülnek meg, amíg megmásszák az oktagon lépcsőjét. A két ex-klasszis közül a mai napig Shogunban van több kraft, már ami a kivégzős képességeket illeti, és az is Rua mellett szól, hogy erre az edzőtáborra visszatért régi mesteréhez, Rafael Cordeiróhoz, aki mostanában futottak még-kategóriás bunyósokból farag világbajnokokat. Remélem, senki sem sérül meg túlzottan. Shogun nyer, TKO-val.

 rrb.jpg

Ronda Rousey vs. Bethe Correia

Az MMA-ban bármi megtörténhet. Ebbe kapaszkodhat Correia, de ez nagyon kevés, Rousey ellen pedig konkrétan semmire sem elég. Vele nem történik meg bármi, ő az, aki megtörténik másokkal. Ez a párosítás semennyire sem kiélezett, és valószínűleg ugyanígy lesz ez minden egyes Ronda-meccsel a jövőben is, ha csak össze nem hozzák végre a találkát Cyborggal. Rousey győz az első menetben, úgy, ahogyan csak jól esik neki.

 

A UFC 190 mérlegelésének teljes eredménysora: 

Ronda Rousey (135) vs. Bethe Correia (134)

Antonio Rogerio Nogueira (206) vs. Mauricio Rua (206)
Fernando Bruno (155) vs. Glaico Franca (156)
Dileno Lopes (135) vs. Reginaldo Vieira (135)
Antonio Rodrigo Nogueira (240) vs. Stefan Struve (265)
Soa Palelei (264) vs. Antonio Silva (265)
Jessica Aguilar (116) vs. Claudia Gadelha (116)

Neil Magny (171) vs. Demian Maia (171)
Rafael Cavalcante (205) vs. Patrick Cummins (206)
Warlley Alves (171) vs. Nordine Taleb (171)
Iuri Alcantara (136) vs. Leandro Issa (136)

Clint Hester (186.7*) vs. Vitor Miranda (186)
Guido Cannetti (135) vs. Hugo Viana (136)

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97671660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása