TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Thiago Alves a könnyűsúly felé tart

2015.07.31. 15:04 td_interim

 

thiago155.jpg

D.I.É.T.A.

 

Carlos Condit tényleg rémálom: olyan rosszul esett Thiago Alvesnek az év legdurvább orrtörése rosszabbik végén állni, hogy úgy döntött, elég volt a váltósúlyból és lefogyaszt könnyűbe – hangzott el a UFC Tonight-ban.

Alves egykor a 170 fontos mezőny egyik legaktívabb tagja volt (2006-ban négyszer is ketrecbe lépett), de visszatérő sérülései miatt több mint két évet ki kellett hagynia. Tavaly áprilisban rúgta be újra a motort és zsinórban két duplavét be is gyűjtött: egyhangúan kipontozta Seth Baczynskit, majd idén januárban egy óriási rúgással TKO-győzelemre mentett egy agyonvesztett meccset Jordan Mein ellen. Májusban aztán Condit ismét a váltósúly krémjének sűrűjében találta magát, de ez már sok volt neki.

Emlékeztetőül: így nézett ki Alves orra május 30-án:

alves_orr.jpg 

Alves a múltban kétszer sem tudott lefogyasztani 170 fontra, de az utolsó ilyen eset öt éve történt, és visszatérése óta amúgy is slankabb, szóval talán nem lesz lehetetlen feladat a 155 font. Persze azzal is számolnia kell, hogy októbertől kezdve nem használhat infúziót a visszatöltéshez.

Thiago Alves még mindig csak 31 éves, úgyhogy okozhat némi felfordulást a könnyűben – és erre nem is akar sokat várni. Tervei szerint még idén visszatérne a ketrecbe.

• TDMG⚡️Classic Tee • Verhetetlen stílus. Az eredeti klasszikus. Keressétek a webstore-ban, fekete, fehér, szürke és...

Posted by TDMG on Sunday, July 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr947668462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása