TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: GSP: Condit egy rémálom, a váltósúly legveszélyesebbje

2015.07.31. 12:47 td_interim

111712-stpierre-condit013.jpg 

George beazonosította a következő potenciális bajnokot.

 

Kábé mindenki úgy volt vele a UFC 189 előtt, hogy ha van valaki, aki megveri Robbie Lalwert, az mindenképpen Rory MacDonald. A kanadai ifi viszont kudarcot vallott, így újabb kihívók előtt nyílt meg a lehetőség. Johny Hendricks, Tyron Woodley és Carlos Condit fut versenyt a következő címmeccsért, sőt, ha lehet hinni a belsős infóknak, akkor a Született Gyilkos már célba is ért.

Hogy mit gondol erről a rendületlenül szünidejét töltő Georges St-Pierre? Azt, hogy nem csoda, ha a UFC a Jackson's-tanítványnak adja meg a lehetőséget.

Carlos Condit egy rémálom. Az összes volt ellenfelem közül legkevésbé vele akarnék megverekedni megint. Mert Carlos Condit nagyon jó mindenhol, és minden szögből érkezhetnek a támadásai, mindenhonnan.

GSP persze Hendricks-szel is elégedett, de azt ő is érzi, hogy a rajongók most nem a texasira vágynak.

Johny Hendricks nagyon jó. Nincs tele meglepetésekkel, mint Carlos Condit, de nagyon jó abban, amit csinál. Nagyon keményeket üt a baljával. Őszintén hiszem, hogy ha a rangsort és az aktuális pozíciót nézzük, Johny Hendricks lenne az ember, aki megérdemelné a címmeccset. Így gondolom, de Carlos Condit sincs sokkal lemaradva. És egy ötmenetes meccsen szerintem Carlos Condit lehet a legveszélyesebb fickó. Több fegyver van az arzenáljában és sohasem tudod megtippelni, honnan támad. Rémálom ilyen fickóval harcolni.

Az ász végül mérleget vont, és beazonosította a következő váltósúlyú bajnokot.

Ha nem lenne más választásom, és muszáj lenne fogadnom Lawlerre, Hendricksre vagy Conditra: szerintem Condit kerülne ki győztesen. Egy ötmenetes meccsen. Ő egy rémálom.

Ha minden jól megy, a UFC 194-en meg is nézhetjük a Lawler – Condit, sőt, a Hendricks – Woodley meccset is. A gála december ötödikén lesz, Calgaryban.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Nyomás alatt teljesíts a legjobban! Semmi sem állíthat meg. Az Under Pressure pólókért és...

Posted by TDMG on Tuesday, July 28, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957668160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smoka Doc 2015.08.01. 12:04:53

Nem csoda.Én is Carlos-t favorizálom.Rendkívül látványosan bunyózik.Remek ütések,rúgások és a földön is egészen kiváló.Csak az a fránya álmos kezdés...Ja és ha a Született gyilkos van a ketrecben az biztos hogy az a vértől tocsog.Egyébként szerintem kettejük (GSP vc CC) meccse volt az egyik leglátványosabb harc.Hiába ment végig,de ott aztán láthatott az ember mindent.A mai napig vissza-vissza nézem a harc összefoglalóját.Megunhatatlan.
süti beállítások módosítása