TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Szegeden ismét MMA edzőtáborban nyomhatod

2015.07.31. 20:18 td_axl

sarkozi-mma-tabor.jpg

Hagyományőrző nyári MMA edzőtábor ismét Szegeden. Ami tavaly és előtte baró volt, most is az lesz, a hányós nyári koncerteket kihagyva told inkább 'fullba a brutált a többi kemény arccal.

 

A Szegedi Küzdősport Klub és Sárközi Robi csapata idén is három napra összeröffenti a küzdősportoló srácokat egy progresszív fejlődési szeánszra. Augusztus 3 és 6 között tatami, ring és ketrec vár titeket az Újszegedi Partfürdőben, ahol Nyiba bácsi versei mellett nem csak ő lesz gyilkos-csomagoló az edzéseken, hanem további olimpikon- és világbajnok kiválóságok mutatják az irányt fizikai és mentális úton. Amellett, hogy régi arcokkal spanolhatsz ismét, kaphatsz pár nem várt pofont is, persze a jószándékúak közül, mert hát valljuk be, az otthoni edzéseken olykor már tudod, hogy mire számíthatsz a többiektől.

Valami ilyesmi vár rád Szegeden

A részvételi díj 7.000 Ft, ami tekintve, hogy napi 3x kapsz kaját a három nap alatt, baráti, de ami lényeg, hogy aludd ki magad, mert augusztus 3-án már reggel 8:00-kor indul az első edzés. Sparringok, gurulás és egyéb finomságok, váltás gatya legyen a melegre és szorul helyzetekre tekintettel. Az előző évek táborairól rossz szót nem hallottam, Növényi Norbert, Nyiba Sándor, Fekete Sándor, Krajkó Zoltán, Oltványi Dávid, Laczkó Balázs, Lehoczki Csaba és persze Sárközi Robi ezért lesz ott, hogy ezúttal is elégedetten bólogassatok majd hazafele. Jó edzést és egészségére mindenkinek!

Ha nem lenne épp edzőcuccod, akkor a TDMGSTORE.COM-on válogathatsz magadnak, pl. ez a frankó VENUM Rasguard jó is lehet. 

• VENUM SHADOW HUNTER RASHGUARD • Nálunk ez a menőség is raktáron van. Minden méretből van, de siessetek, mert csak 1-1 darab. http://tdmgstore.com/shop/venum-shadow-hunter-rashguard-feketepiros-hosszuujju/

Posted by TDMG Store on 2015. július 27.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr327668944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása