TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Soha nem láttál még ilyen elegáns elsétálós KO-t

2015.07.31. 16:59 td_interim

elsetalosko.jpg 

Ez a kiütés annyira kúl, hogy napszemüveg nő tőle a fejedre.

 

A tökéletes elsétálós KO-hoz két dologra van szükség, és igen, kitaláltad, melyik az a kettő: a tökéletes KO és a tökéletes elsétálás.

Nem kreténségből írom ezt – hiába végzel tiszta munkát az ellenfeled állán, ha kidőlésekor az örömtől megittasulva tiszteletköröket sprintelsz a küzdőtéren.

Az elsétálós KO a kontraszt miatt üt igazán nagyot: akkor a legjobb, ha az ütés vagy rúgás becsapódásának erőszakosságát egy valóban visszafogott és elegáns reakció követi – amit aztán a közönség bélyegezhet badassnek éppúgy, mint arrogánsnak, de ez már nem a te dolgod.

Ritka az olyan bunyós, akiben van annyi önuralom és finom arányérzék, hogy egy igazán stílusos elsétálással emelje a kiütés fényét, de most felbukkant egy. Van egy olyan harcos, akinek sikerült átültetnie a ringbe Eric Cantona legtökéletesebb pillanatát. Ezt:

Ennyi előkészítés után most már megmutathatom azt, amiért jöttetek. A fenti csodának tehát így néz ki a thai boksz változata: 

Atya. Úr. Isten. Tökéletes a frontrúgás és tökéletes a Cantona-elsétálás. Annyira kúl az egész, hogy menten felveszem a nagykabátom!

A képbe csak az rondít bele, hogy talán túl korai volt a leintés, a lerúgott csávó még bírta volna folytatni a meccset. De hát ez van, amikor a bíró is megérzi, hogy sporttörténeti jelentőségű, csiszolt gyémánt-pillanat részese, és nem rontja el holmi folytatásokkal.

Csak a lényeg, gifesítve:

10/1 000 000

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577668662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pé Er 2015.07.31. 19:31:23

"a lerúgott csávó még bírta volna folytatni a meccset":melyiket?Mert itt azt sem tudta, hogy meccs van...

Tökönrúgott Feleségek 2015.07.31. 19:35:00

ha ennyire kúúl, azért nevet illett volna...

td_interim 2015.07.31. 19:38:41

@Tökönrúgott Feleségek: szerettem is volna odaírni, de sajnos fogalmam sincs, ki ez a zseni :(

VogelZsigmond 2015.07.31. 20:27:36

@Pé Er: Pontosan. Aztan meg visszaengedig, es felig komasan kap meg egy pofont amibe belehal, aztan minden negyokos a birot fogja hibaztatni!
Ez olyan K O Volt mint ide Lachaza. Profi dontes volt sztm. Biro ott all, latja a helyzetet, meg a tekintet a harcosnak, meg persze a rogyadozo labait. Ezt sztm nem szabad tovabb engedni!

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.08.01. 06:42:44

Bírta volna folytatni? Amelyik felállás után még dülöngél, azt nem szabad visszaengedni a meccsbe, szerintem. Eleve aki felpattan, de még szédül az nem is gondolkodik tisztán. Aki észben ott van, az vár a számolásra és közben áll csak fel. Csak egy újabb kiütés lett volna belőle, esetleg sérüléssel.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.08.01. 06:49:10

Különben meg figyeljétek a bíró számolását! Már ötnél abbahagyta a számolást és hétnél kellett volna tartania amikor a srác egyáltalán képes volt megállni a lábán. Az a srác 10-re még nem állt volna készen a küzdelemre.

RobertJ 2015.08.01. 08:12:43

A probléma szerintem csak az, hogy a flegma uriember nem tudta, hogy vége a meccsnek. Azért nem ugrált össze vissza. Amikor meg a bíró lefújja a meccset akkor kezdi el ünnepeltetni magát.
süti beállítások módosítása