TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hupákolás a homokban

2015.07.30. 19:27 td_interim

rondaopen.jpg 

Itt vannak a UFC 190 nyílt edzésének videói – egyenesen a tengerpartról.

 

A UFC szombati gálájának harcosai tegnap nyomták le a nyílt edzéseket. Baromi hangulatos volt a környezet, ugyanis a szokásos, edzőtermi/tornacsarnoki helyszín helyett a szervezők levitték az egész banzájt a tengerpartra.

Hogy mi a nyílt edzések legfőbb tanulsága? A brazilok sokkal jobban rajonganak Ronda Rousey-ért, mint saját bunyósukért. Olyan tinilányos sikolyvihar, amilyen Rousey gyakorlatozása közben hallatszik, legutóbb tán a Beatles fellépéseit kísérte a hatvanas években. Ettől még mondjuk biztos vagyok abban, hogy a meccsen a nézők Bethe Correira mellé állnak majd, és előkerül a szokásos „meg fogsz halni”-kórus, de ha a két nyílt edzést egymás után megnézed, döbbenet a kontraszt. Íme: 

 

Itt egy Nagy Nog-highlight: 

A többiekről viszont csak egy hevenyészett összefoglalóba botlottam, arra jó, hogy ne felejtsük el: ők is ott lesznek majd szombat éjjel az arénában. 

Empty your mind.TDMG snapbackek a webstoreunkban: http://tdmgstore.com/shop/tdmg-snapback/Check out the TDMG...

Posted by TDMG on Wednesday, July 29, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr37666580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása