TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Thiago Silva a WSOF-ban sem bunyózhat

2015.07.29. 13:16 td_interim

thiago-silva.png 

A Nevadai Sportbizottság egy régi ügye miatt pöckölte ki a brazilt.

 

Szerencsétlen, ágról szakadt WSOF 22. A World Series Of Fighting idei legnagyobb dobása – önhibáján kívül – apránként egy teljesen átlagos gálává küzdi le magát.

A bajok akkor kezdődtek, amikor a rendezvény csillámporáért felelős Tyrone Spong lesérült és visszalépni kényszerült Mike Kyle elleni meccséről – most a helyére beugró, szintén nagy érdeklődésre számot tartó Thiago Silva nevét húzták ki a listáról. Silva nem kapta meg a NAC-tól a bunyóengedélyt egy korábbi balhés ügye miatt.

Most nyilván mindenki a tavalyi, bekokózott fegyveres fenyegetésre gondol, de ezúttal nem ez a baj – a problémás eset még régebbre nyúlik vissza. A brazil 2011-es, Brandon Vera felett aratott pontozásos győzelmét követően emlékezetes módon nem emberi vizeletet adott le a NAC biztosainak. A meccs eredményét ezért eltörölték, Silvát pedig egy éves eltiltással és pénzbírsággal sújtották a vizeletminta-hamisítás miatt.

Silva letöltötte a büntetését és megfizette a bírságot – a harcos azt mondja, a probléma az, hogy évekkel ezelőtt nem jelent meg a NAC meghallgatásán, hogy bocsánatot kérjen. Ezt egy jövő havi meghallgatáson kell pótolnia.

Silva helyére, a helyettes helyetteseként a UFC és Bellator veterán Clifford Starks ugrik be, aki március végén, karháromszög fojtásos győzelemmel debütált a szervezetnél.

A WSOF 22-nek két nagy neve és két címmeccse így is maradt, de ez így már akkor sem az igazi. A fő mérkőzésen a UFC-ből köcsögsége miatt eltávolított szociopata térdvadász Rousimar Palhares és a UFC-ből unalmas stílusa miatt kipaterolt Jake Shields csap össze a váltósúlyú bajnoki övért, az előmeccsen meg a harmatsúlyú öv a tét, de Marlon Moraes és Sheymon Moraes neve aligha fog tömegeket a képernyő elé ültetni. Mondjuk bunyózni fog Khabib Nurmagomedov öccse, Abubakar, de ez egyelőre csak nekünk, ketreckockáknak nagy dolog.

A WSOF 22 augusztus elsején lesz Las Vegas-ban, jelenlegi felállása:

Rousimar Palhares (c) vs. Jake Shields
Marlon Moraes (c) vs. Sheymon Moraes
Mike Kyle vs. Clifford Starks
Abubakar Nurmagomedov vs. Jorge Moreno
Jimmy Spicuzza vs. Islam Mamedov

Jake Heun vs. Davin Clark
Donavon Frelow vs. Carlos Garcia
Jimmy Jones vs. Marco Simmons
Cory Hendricks vs. Julio Hinojosa
Gil Guardado vs. Pete Martin

Empty your mind.TDMG snapbackek a webstoreunkban: http://tdmgstore.com/shop/tdmg-snapback/Check out the TDMG...

Posted by TDMG on Wednesday, July 29, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697663008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása