TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Vérmocskos meccsen verték Buakawt (videó)

2015.07.29. 17:34 td_interim

buakawver.jpg 

Így se láttuk mostanában a harcost.

 

Buakaw Banchamek újabban előszeretettel domborít kétes komolyságú meccseken Kínában – nem igazán lehetett hova tenni júniusban azt a Yi Long elleni izét, ahogy feltehetőleg a hó eleji fellépése is nagyobb nyomot hagyott a bankszámláján, mint a sport történetében. A thai boksz legnagyobb sztárja tegnap Hong Kongban lépett kötelek közé, de ebben a meccsben most semmi vicc nem volt – vér viszont annál több.

Buakaw a Topking World Series 70 kilós négyes tornáján indult, és előzetesen nyilván mindenki arra számított, hogy meg is fogja nyerni. Nem nyerte: rögtön az elődöntőben pontozással kikapott a 21 éves Khayal Dzhanievtől egy iszonyat véres meccsen, ahol az orosz nem csak szétkönyökölte, de thai boksz ringben kissé idegennek ható testdobásokkal többször földre is vitte a Banchameket. A teljes meccs: 

A vereség után ki is csúszott egy gusztusos poszt Buakaw sérüléseiről a Facebookra:

ตั้งแต่ติดตามบัวขาวชกมา ครั้งนี้น่าจะหนักที่สุดเท่าที่ชกมาแล้วครับ แม้จะแพ้ แต่ถือว่าสมศักดิ์ศรีมากครับ ยังคงติดตามผลงาน...

Posted by เรื่องจริงยิ่งกว่านี้อีก on Tuesday, July 28, 2015

Uhh.

A Topking World Series -70 kilós négyes tornáját egyébként Reece McAllister nyerte, de úgy, hogy a döntőt nem is kellett megvívnia: a Buakaw-meccsen Dzhaniev is annyira kikészült, hogy nem folytathatta a versenyzést, és a vezetőség a végső meccs elnapolása helyett az elsietett – és érdemtelen – bajnokavatás mellett döntött.

Szóval itt is volt furcsaság bőven, ahogy az is furcsa, hogy Buakaw meccse most nem volt furcsa. De az legalább örömteli is.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Nyomás alatt teljesíts a legjobban! Semmi sem állíthat meg. Az Under Pressure pólókért és...

Posted by TDMG on Tuesday, July 28, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr777663776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása