TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregor Tyson örökébe lép, vesz egy tigrist

2015.07.29. 19:31 td_interim

 tiger-mcgregor.jpg 

De mivel ő másmilyen, mint a többiek, nem fehéret vesz. Hanem sárgát.

 

Meg akarod győzni a világot, hogy te vagy a legnagyobb? Dominálj mindenkit a súlycsoportodban Vegyél horribilis összegekért nehezen fenntartható, egzotikus állatokat! Az iskolát Mike Tyson alapította, legújabb diákja pedig ki más lenne, mint Conor McGregor?

A frissen UFC ideiglenes pehelysúlyú bajnokká koronázott McGregor a CNN műsorvezetőjével beszélgetett háziállatos terveiről: 

- Egy tigris. Akarok egy tigrist, egy szép színű tigrist.
- Mint Mike Tyson?
- Mint Mike Tyson. Mikenak fehér macskája volt – én egy narancs-feketét akarok.

A tigris-téma annak kapcsán került elő, hogy az ír igazi megszállottja a vadállatoknak. Ezeket mondta, mielőtt a macskázásra kanyarodott volna:

Ez az valódi mozgás. Egy gorillát sem fogsz súlyt emelni látni. A saját természetes közegükben mozognak, és ebből fakad a nyers erejük. Ez a kontroll, kontrollálják a testtartásukat, teljesen uralják a testüket... nem csoda, hogy ők az abszolút állatok, mozgásukban gépiesen pontos, erőteljes vadak. A saját stílusomba is ezt akarom a beépíteni.

És akkor mondta, hogy épp most akar venni egy ilyesmi nagyvadat.

Tigrist tartani – le kell ezt egyáltalán írni? – nem túl felelősségteljes dolog: egy felnőtt állat napi szinten megeszik kábé két Chad Mendes-nyi húst, ha meg kiszökik a kertből, akkor annyit, amennyi épp szembejön az utcán. Arról nem is beszélve, hogy egy ekkora macskának nem az udvaron van a helye, hanem a dzsungelben. Ó Conor, miért nem elég neked a pocaktigrised?

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87664034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása