TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az emberevő nők meg az öregfiúk

2015.07.28. 11:13 td_interim

rouseyvscorriea.jpg 

Visszaszámlálás a UFC 190-ig.

 

Hétvégén ismét Brazília felé veszi az irányt a UFC mókavonata. Az első osztályon pöffeszkedik a szervezet jelenlegi legnagyobb sztárja, egy csomó üres fülkével arrébb, a bicajszállító vagonban pedig ott heringezik egy rakás, egykor (jóval) szebb napokat látott öreg harcos. A most kijött visszaszámlálás-videó mindkét osztályon látogatást tesz.

Ronda Rousey vs. Bethe Correia – Rousey nem csak a UFC, de a világ legdominánsabb sportolója is jelenleg. Correia a folyamatos, már valóban parasztságig menő személyeskedésével belemászott a fejébe. Nagyon komoly durvulás várható. 

Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira 2 – Shogun és Kicsi Nog első meccse a Pride egyik klasszikusa volt, a 2005-ös középsúlyú tornán Rua nyert egyhangú pontozással. Tíz évvel később a két brazil már messze nem a 205 fontosok két csúcsragadozója, pusztán dicső múltjuk és nevük miatt szerepelnek a main cardon. De mivel most nem fiatal, friss bunyósokkal kell felvenniük a versenyt, ebből a találkozóból még valami jó is kisülhet. 

Stefan Struve vs. Antonio Rodrigo Nogueira – Minotauronak is a nyugdíj lenne már a leglogikusabb döntés, ráadásul neki, bár nem a nehézsúly egyik Cadillacjével kell tennie egy kört, várhatóan mégiscsak nehezebb feladata lesz, mint az első pillantásra sokkal fairebb párosításban ketrecbe lépő tesójának. Struve nem az, aminek indult: reménységből az abszolút verhető kategóriába küzdötte le magát, persze ehhez az évek során olyan partnerek asszisztáltak, mint Junior dos Santos, Mark Hunt vagy Alistair Overeem. Nagy Nog talán már egy szép búcsúért küzd, Struve viszont a komolyan vehetőségéért – ennek lehet, hogy szomorú vége lesz.

A UFC 190 szombat éjjel érkezik, Rio de Janeiróból.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427660312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása