TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|Lifestyle: Baxter Humby, a félkarú harcművész

2015.07.26. 15:52 td_axl

baxter.jpg

Baxter Humby születésekor mindjárt kapott egy komoly kihívást az élettől: amputálni kellett jobb karját könyök alatt. Ez alapesetben borítékolhatna egy szomorú forgatókönyvet a továbbiakra, de Baxter ezt sosem gondolta így. 

 

Olyannyira nem, hogy Baxter 11 évesen kezdett aktívan sportolni. Futással kezdte, 1992-ben Barcelonában a Paralimpián Kanadát képviselte, 17 évesen pedig megismerkedett a küzdősportokkal. Olyan jól tolta, hogy 1996-ban kanadai szuper váltósúlyú kick-box bajnok lett. Ezt követően lett profi, olyan muay thai edzők alatt fejlődött, mint Master Tom Khamvongsa és David Huey. Megannyi világbajnoki övet szerzett ezt követően, a WBC, IMTC és IKKC is a bajnokának mondhatta. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a filmipar is lecsapott rá, a kínai One Arm Hero filmben láthattuk, valamint a Pókember 3-ban Tobey Maguire dublőre volt egy jelentben. Neked milyen kifogásaid vannak? 

• TDMG Tanks •We got you covered when the heat is on. Check out our tanks at TDMGSTORE.COM.

Posted by TDMG on 2015. július 23.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17656224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása