TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Váltósúlyú vérvulkán törhet ki decemberben

2015.07.24. 12:17 td_interim

52775e376e8b6a31f4523b0a6a20ad05_crop_north.jpg 

Egy este jöhet a Robbie Lawler vs. Carlos Condit és a Johny Hendricks vs. Tyron Woodley meccs, cél a UFC 194.

 

Tegnap toltuk ki Facebookon, hogy a Bleacher Report-os Jeremy Botter belsős forrásokra hivatkozva azt állította, a UFC decemberben össze akarja hozni Robbie Lawler következő címvédését, méghozzá Carlos Condit ellen, és hogy ugyanebben a hónapban érkezhet egy Tyron Woodley vs. Johny Hendricks meccs is, minden bizonnyal a következő kihívói pozícióért.

Az újabb infók szerint ráadásul mindez egy gálán történne, főmeccs-előmeccs leosztásban, a december ötödikei UFC 194-en, Calgaryban.

A 194. gála eredetileg a Madison Square Garden-es őrület lett volna, első szándékból egy Jon Jones – Chris Weidman szupermeccsel az élén, majd Bones ön-eliminálását követően Luke Rockhold lett volna Weidman ellenfele, végül New York úgy döntött, hogy továbbra sem lehet az államban legálisan profi MMA-meccseket szervezni, így minden terv ment a levesbe. Ha összejönne ez a váltósúlyú álom, akkor méltó pótlásra lelne az eredetileg tervezett gála.

Megerősítés ugyan továbbra sem érkezett a UFC-től, ugyanakkor minden jel arra mutat, hogy valóban ezen dolgozhatnak. Amellett, hogy a szervezet – a többi promócióhoz hasonlóan – hagyományosan egy nagy PPV gálával szokta köszönteni a decembert, fontos a helyszín is. A UFC elnök Dana White tavaly egy torontói lapban megígérte, hogy kiengeszteli Calgaryt, hiszen a szervezet legutóbbi látogatása, a 2012-es UFC 149 horror volt, a rosszabbik értelemben.

Tartozom Calgarynak és meg fogom adni a tartozásom. Torontóban királyok voltunk, nagy gálákat hoztunk ide. Jon Jones és Alexander Gustafsson Torontóban harcolt, de Calgarynak tényleg jövök eggyel.

A notórius 149-es gálán az ültető mérkőzések frankók voltak, a main card viszont szopó: az első meccsét leszámítva – ami kivégzéssel ért véget ugyan, de utólag a győztes doppingvétsége miatt eltörölték az eredményt – az összes találkozó végig ment, heveny fújolások közepette, többnyire jó unalmasan, köztük minden idők egyik legrosszabb UFC-s nehézsúlyú meccsével, ahol Cheick Kongo három meneten keresztül a kerítésbe klincselte Shawn Jordant.

Na, ilyen a váltósúlyú négyessel várhatóan nem történne (Hendricks mostanában necces, de vagyok olyan lelkes, hogy ezt most leszarjam), szóval ha ez összejön, Calgary népe végre megkapja a tűzijátékát. Meg mi is.

• TDMG Tanks •We got you covered when the heat is on. Check out our tanks at TDMGSTORE.COM.

Posted by TDMG on Thursday, July 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr417651584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása