TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 71: Mir vs. Duffee mérlegelés élőben itt!

2015.07.14. 19:09 td_interim

todd-dufee_0_0.jpg 

Ebbe az iramba mind bele fogunk dögleni. Holnap megint UFC gála. Előtte mérlegelés. Katt.

 

Volt idő, amikor a UFC még költött a Frank Mir-fémjelezte gálák promójára – na, azok az idők már elmúltak: az öreg Frankó Todd Duffee elleni vadulását agyonhallgatta a UFC. Azért ne legyünk igazságtalanok, a mostani kampánycsendben valószínűleg vastagon benne van, hogy a UFC 189-re őrületes anyagi és emberi erőforrások mentek el. Azt a felszopást nyilván nem lehet egy héten belül egynél többször végigvinni, meg azért valljuk be: ha lélegzetvételnyi szünetet sem hagyva letolnának a torkunkon még egy olyan promókört, akkor a túladagolás miatt sikítva hánynánk a teherautóra.

• TDMG NYEREMÉNYJÁTÉK! •NYERJ PÁROS belépőt a nemzetközi VIP VWS kickbox gálára, TDMG brutál csomagot vagy TDMG VIP...

Posted by TDMG on Sunday, 12 July 2015

Kussban lopózott ide tehát a Mir vs. Duffee gála, pedig – ha aktuálisan első vonalas harcosokkal nem is kecsegtet – azért vannak a felhozatalában vonzó nevek jócskán. A főmeccs két nehézfiúja mellett ott lesz a könnyűsúly egyik – már leszállóágban lévő – ásza, Josh Thomson, aki épp egy harminc pluszos korára feltörekvő reménységgé érő bunyóssal, Tony Fergusonnal akasztja majd össze a bajszát. Előttük verekszik majd az MMA legőzikébb mozgású harcosa, Holly Holm, korábban a cardon pedig ott lesz az „unalmas meccsek” és a „győzelem” kifejezéseket egyaránt hírből sem ismerő harmatsúlyú Scott Jorgensen, és a váltósúlyú kivégzőgép/ex-modellsrác, Alan Jouban is.

Lett volna még egy Al Iaquinta – Bobby Green párosítás is, de Greennek elszakadt a térdszalagja – az ő helyére ugrott volna be Gilbert Melendez, de ő meg kokszosat pisált a UFC 188-as meccse után, így egy éves eltiltással kiesett. Iaquinta meg úgy volt vele, hogy szórakozzatok anyátokkal, és ezek után inkább elment kezeltetni a térdét. Fun fact: Melendez erre a gálára leadott mintája tiszta volt, mint a patyolat.

Ahogy látjátok, sztárok nélkül is ígéretes kis gála ez, csak győzze bevenni a gyomrunk. A mérlegelés hajnali egykor kezdődik. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk! 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577628324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása