TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 189: Mendes vs. McGregor élő közvetítés

2015.07.11. 20:45 td_interim

ufc-189-poster.png
 

Linkek a kattintás után.

 

Végre ez a nap is elérkezett. Néhány óra és indul a UFC 189. Kész szerencse, mert annyit írtam már erről a gáláról, hogy szabályosan hányingerem van, ahogy ezeket a betűket ideizzadom.

Orrvérzésig posztoltunk az elmúlt időszakban híreket, bulvárhülyeségeket és szakmai anyagokat is a UFC 189-ről, úgyhogy ha valaki még ezek után sem tudja, miért olyan nagy szám a mai gála, az valószínűleg egy elkúrt Google-keresés után kötött ki az oldalunkon. (Hello idegen! Tarts velünk!)

Mindenki más a stream linkekért jött – ha valaki esetleg nem tudja, mit várjon a meccsektől, és nagyon tudni szeretné, hogy szerintünk ki kit fog kinyírni, akkor kattintson ide, és olvassa el az esélylatolgatós kisregényünket.

A UFC 189 Fight Pass ültetőmeccsei vasárnap hajnali egykor kezdődnek, a tévés ültetők hajnali kettőkor, a main card pedig hajnali négykor. Élő stream linkeket itt és itt találtok. Kávéra fel!

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk! 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117618754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása